Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Gemarineerde varkenshaasspies

 
Spiesen voor op de bbq met gemarineerde stukken varkenshaas afgewisseld met champignons, paprika en rode ui
 
Ingrediënten
300 gr varkenshaas
Scheut rode wijn
1 kleine ui, gesnipperd
2 teentje knoflook, geperst
1 theel sambal
1 paprika
1 rode ui
Paar champignons
 
Materialen
4 spiezen
 
Bereiding
Marineer de varkenshaas minstens een aantal uren van te voren. Zo krijg je de lekkerste smaak in het vlees. Maak de marinade met de rode wijn, ui, knoflook en sambal. Snij de varkenshaas in middelgrote stukken zodat ze rose gebakken kunnen worden op de BBQ en niet te droog worden. Wissel de varkenshaas op de spies af met stukjes paprika, rode ui en champignons. Niet alleen mooi, maar ook een knapperige bite tussendoor.
 
 
 

De nieuwste BBQ recepten

Maak met deze recepten een feest van je barbecue! Bereid heerlijke gemarineerde spiesen met vlees, vis, garnalen of groente geserveerd met een lekkere salade en gepofte aardappelen. Met de juiste voorbereiding organiseer je in een mum van tijd een heerlijke barbecue met alles er op en er aan. En vergeet niet om af te sluiten met een lekker fris en fruitig dessert.

×