Rode curry met kip

Snel en makkelijk curry recept met kip, paksoi en een handje taugé

Ingredienten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: personen

Bereiding

 Kook de rijst gaar en houd met een deksel op de pan warm. Snipper het uitje en verhit de olie in een wokpan. Fruit het uitje aan. Snijd de kip in blokjes en voeg toe aan de pan en bak al roerend 5 minuutjes. Voeg de champignons toe en bak nog 3 minuutjes mee.

 Roer de curry pasta er door en giet de kokosmelk en water toe. Laat het mengsel een paar minuutjes indikken. Snijd de paksoi in reepjes en voeg toe aan de rode curry en laat iets slinken. Garneer de curry met een handje taugé en serveer met de rijst.

152 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Uit onze shop

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!