Rode curry met kip
Snel en makkelijk curry recept met kip, paksoi en een handje taugé
ingrediënten
Ingredienten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Kook de rijst gaar en houd met een deksel op de pan warm. Snipper het uitje en verhit de olie in een wokpan. Fruit het uitje aan. Snijd de kip in blokjes en voeg toe aan de pan en bak al roerend 5 minuutjes. Voeg de champignons toe en bak nog 3 minuutjes mee.
-
Roer de curry pasta er door en giet de kokosmelk en water toe. Laat het mengsel een paar minuutjes indikken. Snijd de paksoi in reepjes en voeg toe aan de rode curry en laat iets slinken. Garneer de curry met een handje taugé en serveer met de rijst.

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!