100% gezelligheid, 0% alcohol

 
Ik vind het heerlijk om af en toe te borrelen. Geen groot feest maar gewoon gezellig wat hapjes en drankjes op tafel, al is het maar om het weekend te vieren. Afgelopen zondag was het weer zo ver, ik had nog wat chipjes, pistachenootjes en olijven over van mijn verjaardag van vorige week en ik had Jillz Red 0% in huis… de borrel was compleet!
 
Naast hapjes en snacks vind ik een lekker drankje ook belangrijk. Ik ben geen bierliefhebber en heb het daarom ook bijna nooit in huis. Wel houd ik van verfrissende drankjes zoals Jillz bijvoorbeeld. Het wordt dan ook niet voor niets een vrouwendrankje genoemd. Maar ook Eric drinkt gezellig een glaasje mee hoor :).
 
jillz 02

Eerste kennismaking

Ik leerde Jillz kennen via de mooie gespierde mannen reclame, als je hem niet kent moet je even googelen, en sinds dien ben ik fan. Voor wie Jillz (nog) niet kent: het is een sprankelende en fruitige cider gemaakt van appel. Om de cider te maken worden eerst appels geoogst, gewassen en geperst. Daarna wordt het sap in tanks opgeslagen en zetten de suikers zich om in alcohol. Na toevoeging van zuiver water en natuurlijke fruit-extracten ontstaat er een heerlijk sprankelend drankje. Appelcider is al redelijk bekend in andere landen en begint gelukkig nu ook in Nederland steeds populairder te worden. Inmiddels heeft Jillz ook een Orange en een Red variant.
 

jillz 04

jillz 04
Voor de momenten dat ik geen alcohol kan of wil drinken neem ik Jillz Red 0%. Dit drankje heeft dezelfde kersen en frambozen smaak als de variant mét alcohol en is net zo lekker en verfrissend. Door de felle rode kleur had ik verwacht dat het drankje erg zoet zou zijn maar dat valt gelukkig mee, en je proeft de licht zure appelsmaak er ook nog goed doorheen. En wat helemaal mooi is, is dat deze alcoholvrije variant 50% minder calorieën bevat. Dat is mooi meegenomen!
 
Ik vind dit drankje ideaal als ik de Bob ben maar drink het ook als ik een momentje voor mezelf heb en op de bank hang. Of als ik achter de computer aan het werk ben voor Leukerecepten.nl en natuurlijk tijdens mijn favoriete momentje: de borrel.
 
Dit is een gesponsord bericht
Bewaar
Print
Deel

3 x stoofschotels

Vegetarische stoofschotel
Hachee basisrecept
Coq au vin

Reacties

Laat je reactie achter

De bby 15 oktober 2014 om 10:03

Hey,
Ik heb de red 0% nog niet geprobeerd maar vind de gewone jilzz 0% erg lekker. Heb het voor het eerst geprobeerd toen ik zwanger was van onze derde. Ben geen alcohol fan maar er zat een blikje in mijn zwangerschap pakket. Dus toch geprobeerd. Nu haal ik het in huis als we visite krijgen of voor de borrel.
Heerlijk!

Beantwoorden
Sanne 15 oktober 2014 om 20:09

Vorige week voor het eerst geproefd op een verjaardag, erg lekker!

Beantwoorden

Heerlijke soepen

Een soep maken is erg makkelijk. Een soepje is lekker als voorgerecht om het diner mee te beginnen maar ook lekker als opknapper tijdens de lunch. Op onze site vind je de lekkerste recepten voor bijvoorbeeld tomatensoep, courgettesoep en spinaziesoep.

Mihoensoep met omeletrolletjes

Een lekkere Oosterse mihoensoep gevuld met paddenstoelen, taugé en omeletrolletjes, lekker vega en vullend!

Voorgerecht

30 min

4 pers.

Rode bietensoep

Deze rode bietensoep heeft niet alleen een mooie kleur, maar is ook nog eens heel lekker.

Voorgerecht

35 min

4 pers.

Tomaten-crèmesoep

Maak zonder pakjes en zakjes deze romige tomaten-crèmesoep met verse tomaten een zachte smaak van room

Voorgerecht

20 min

4 pers.