Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

25 testers gezocht HelloFresh Box!

Twijfel jij wel eens of zo’n maaltijd box iets voor jou is? Dan heb ik goed nieuws! Ik mag namelijk 25 enthousiaste bezoekers van LeukeRecepten blij maken met een gratis HelloFresh Box.

Bewaren

Dit betekent dat je een goed gevulde HelloFresh Box thuis gestuurd krijgt vol met verse (seizoens)producten zoals groente, vlees en vis en een aantal recepten voor een week. Super handig als je even geen inspiratie hebt of weinig tijd om boodschappen te doen. Maar ik wil er wel graag iets kleins voor terug, namelijk dat je samen met mij de battle aangaat met Kaylee en Tomas van Budgi. En ben maar gerust, dit is geen fysiek gevecht maar de strijd om de mooiste en smakelijkste foto met producten uit de HelloFresh Box. En natuurlijk willen we winnen, yeah! En jij maakt zo ook nog eens kans op een keukenmachine t.w.v. 250 euro!

Nog een paar tips:
- Je hoeft echt geen professionele camera te gebruiken om je gerecht op de foto te zetten. Tegenwoordig kun je met je mobieltje ook hele mooie foto’s maken. Zorg wel voor voldoende en het liefst natuurlijk licht, dat is de key naar een aantrekkelijke foodfoto.
- Garneer je gerecht met wat verse kruiden, nootjes of bijvoorbeeld een dot room in je soep. Dit zorgt voor contrast in je foto en een extra smakelijk resultaat.
- Deel jij al regelmatig je gerechtjes op Instagram of social media? Mooi! Dan weet je waar ik over praat en ben jij mijn ideale kandidaat en strijdgenoot.

Hoe gaat de battle in zijn werk?

  1. Meld je hier aan als insider van LeukeRecepten
  2. Uit alle inschrijvingen worden 25 personen uitgekozen die de HelloFresh Box GRATIS thuisgestuurd krijgen.
  3. Maak een recept uit het pakket en zet deze op de foto. Let op, de mooiste inzending wint dus doe je best om het gerecht zo smakelijk mogelijk op de foto te zetten.
  4. Deel deze foto vervolgens op social media met de hashtags #hellofresh en #OSVTT
  5. Vervolgens wordt de mooiste foto uitgekozen waarvan ik het recept ga namaken en die een prominent plaatsje krijgt op mijn site. Ook Budgi gaat aan de slag met het mooiste ingezonden recept van hun insiders.
  6. Het recept van mij en van Budgi gaan de strijd aan en hier komt 1 winnaar uit.
  7. Elke week zijn er 2 blogs die met elkaar strijden. In totaal zijn er 14 blogs die meedoen, dus uiteindelijk 7 winnaars. En deze gaan door naar de grand finale waar 1 iemand er van door gaat met de hoofdprijs, namelijk die Kenwood keukenmachine t.w.v. 250 euro.
 

Dus vind jij het leuk om de HelloFresh Box uit te testen en een week lang heerlijk (en gratis!) te eten en daarnaast ook nog kans te maken op die gave keukenmachine. Schrijf je dan snel hier in en rond 7 september worden er 25 personen geselecteerd die de box een paar dagen later thuis gestuurd krijgen. Kan ik op jullie rekenen?

3 x boerenkool
  • Hoofdgerecht
Quesadilla’s met rode biet en boerenkool
  • Hoofdgerecht
Boerenkoolquiche
  • Hoofdgerecht
Italiaanse boerenkoolstamppot
Laat hier je reactie achter
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Reacties (21)
Maris - Reageren 07-09-2016 om 22:58 uur

Helaas zijn de mails bij mij in mijn junkmail gekomen en toen ik me wou aanmelden was ik te laat, erg jammer ?

Sandra - Reageren 12-09-2016 om 22:45 uur

Wat jammer, wellicht komen er binnenkort leuke nieuwe acties op de site.

Marielle in de Keuken - Reageren 06-09-2016 om 9:39 uur

Super leuk dat ik ben geselecteerd! :)

Sandra - Reageren 12-09-2016 om 22:45 uur

Ja, vind ik ook! Ik zag je creatie al voorbij komen op FB, heel mooi!

Mariëlle in de Keuken - Reageren 13-09-2016 om 9:39 uur

Dank je wel! :)

Jessica - Reageren 05-09-2016 om 17:33 uur

Superleuk! Ik wil ook wel mee doen!

Rosanne - Reageren 04-09-2016 om 19:50 uur

Leuk!! In had ook graag mee willen doen, maar kan me niet meer opgeven helaas. Jullie succes met het maken van de gerechten!!

Sandra - Reageren 12-09-2016 om 22:46 uur

Hoi Rosanne, Er doen nog meer foodblogs mee de komende weken dus ik zou online alles goed in de gaten houden. misschien kun je nog met een ander team meedoen

Anita - Reageren 03-09-2016 om 11:49 uur

Ben benieuwd of zo'n box voldoende bevat voor "grote" eters. Zou het best wel eens willen proberen.

Cosijn - Reageren 02-09-2016 om 12:49 uur

Ja het lijkt me wel wat om het een keer te proberen vooral na dat ik het nieuwe progamma gezien heb op SBS6 . Het ziet er allemaal lekker uit .

linda kroeze - Reageren 01-09-2016 om 19:05 uur

ik vraag me al een tijdje af, of zo,n fresh-box iets voor mijn gezin zou kunnen zijn. Ben benieuwd.

Jacco - Reageren 31-08-2016 om 21:15 uur

Hallo, Ik wil graag meedoen aan de Hello Fresh actie, maar ik heb geen twitter, instagram, pinterest of facebook. Is er een mogelijkheid dat ik bijvoorbeeld de foto's mail zodat ik tóch kan inschrijven / meedoen? ik hoor het graag!

Denise - Reageren 31-08-2016 om 15:52 uur

Hoooi! Ik heb alleen facebook, kan ik ook meedoen? Ik hou heel erg van koken en lekker eten. Groetjes Denise

astrid - Reageren 31-08-2016 om 1:57 uur

Helemaal leuk die uitdaging en zie het pakket met vertrouwen tegemoet! Groetjes, Astrid

Jolanda Timmermans - Reageren 30-08-2016 om 2:48 uur

Ben er erg nieuwsgierig naar hoe zo'n box er uit ziet. Dit is een mooie gelegenheid. En wat betreft de uitdaging die komt wel goed!

Suraya cornet - Reageren 29-08-2016 om 17:02 uur

Ik zou het graag willen uitproberen want normaal gesproken kook ik veel te veel en zou graag voor 3 personen willen koken zonder veel over te houden. En de uitdaging is te koken met minder vlees/vis en vetten. Met vriendelijke groet.

John Schriders - Reageren 29-08-2016 om 16:39 uur

Altijd handig om een keer te proberen!

Maris - Reageren 29-08-2016 om 15:53 uur

Hoi Sandra, Wat een leuke actie, heb me ingeschreven! Mijn instagram staat vol met food pics en de box wordt(als ik het goed lees en tot de gelukkigen behoor) precies aan het begin van mijn vakantie bezorgd. Alle tijd om te koken en te fotograferen dus dan :-)

Marja (scorpio062) - Reageren 29-08-2016 om 15:16 uur

Ik wil graag de uitdaging aangaan.Kan ik gelijk ondervinden of de box voldoende groente naar mijn wens bevat.Wij zijn nl. liefhebber van veel groente.....?

Rina Acda - Reageren 29-08-2016 om 13:25 uur

Dit lijkt mij een goeie uitdaging ,spannend en lekker.

Taco - Reageren 29-08-2016 om 12:33 uur

super leuke aktie! Zelf eet ik 3 keer per week uit de HelloFresh box, en kan je dit zeker aanraden. Groetjes Taco

Ovenschotels

Deze ovenschotels zijn lekker, handig (zeker voor de volgende dag) en makkelijk om te maken. Of je nu zoekt naar een ovenschotel met pasta, rijst of aardappels, je vind ze hier allemaal. Mijn persoonlijke favoriet is de pastaschotel en gehaktballetjes of eentje met een lekkere gegratineerd laagje aardappelpuree.

Burrito’s van kool
Lasagne met courgette
Ovenschotel met gehakt en zoete aardappelpuree
Kip Parmezaan
Aubergine ovenschotel met geitenkaas