Geglaceerde wortels met honing
Heerlijk en feestelijk bijgerecht van friszoete glanzende bospeentjes met citroen en honing.
25 M
Ingrediënten
Voor stuks
-
10 bospenen
-
1 eetlepel honing
-
50 gr boter
-
2 eetlepels citroensap
-
1 bosui
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Snijd het groen van de wortels en laat nog een klein stukje zitten. Schil de wortels en verhit de boter in een pan. Leg de wortels naast elkaar in de pan en voeg de honing, citroensap en een snufje zout toe.
-
Schep de wortels een aantal keer om en laat ze in 20 minuten gaar worden. Garneer de wortels met bosuien in ringetjes of wat verse peterselie.
Heeft het gesmaakt?
103 stemmen
Ook lekker
3x lekkere Gezonde recepten