Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Blondies met witte chocolade en speculaas

Als je van traditionele brownies houdt, moet je deze variatie met witte chocolade en speculaas zeker eens proberen!

Ingrediënten

Bereiding

 Verwarm de oven voor op 165 graden. Smelt de boter en suiker al roerend au bain marie. Laat vervolgens afkoelen.

 Snijd ondertussen de witte chocolade in kleine stukjes en breek de speculaas in brokjes.

 Voeg de eieren één voor één toe aan het boter- en suikermengsel. Roer tussendoor goed door. Spatel daarna de bloem erdoorheen, gevolgd door het vanille extract. Neem 2/3 van de witte chocolade- en speculaasstukjes en roer ook deze door het beslag.

 Giet het beslag in een ingevette ovenschaal en strooi de rest van de chocolade- en speculaasstukjes eroverheen. Zet 50 minuten in de oven. De baktijd kan per oven verschillen, houd de blondies goed in de gaten tijdens het bakken en test met een satéprikker of het gaar is. Laat afkoelen en snijd in stukken.

Herfst recepten

Proef nu de herfst met deze heerlijke herfstrecepten. Maak de recepten nu makkelijk en snel zelf en geniet van een heerlijke kom paddenstoelensoep, jachtschotel, of een quiche met pompoen bijvoorbeeld. Varieer dit seizoen met echte herfst groente en fruit zoals bramen, peer, paddenstoelen, kastanjes, pompoen en rode kool. Bekijk hier alle herfst recepten.

×

 Cadeau-tip!

Bestel nu het LeukeRecepten kookboek!

Met meer dan 100 leuke en makkelijke recepten! Prijs: €20,99