Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Bruschetta met parmaham en perzik

Knapperig zomers broodje met parmaham en perzik, lekker als starter van je Italiaanse avondje

Ingrediënten

Bereiding

 Snijd het stokbrood in stukken van ca 10 cm en snijd daarna dwars doormidden. Gewoon in sneetjes kan natuurlijk ook. Verhit een grillpan en smeer de broodjes in met een dun laagje olijfolie en bak deze tot er mooie grill strepen te zien zijn. Wrijf de broodjes als ze klaar zijn in met de knoflook. Beleg ze met een plak parmaham.

 Snijd de parmezaanse kaas met een scherp mes in dunne plakjes en leg deze ook op de bruschetta. Snijd de perziken in stukjes en verdeel deze samen met een blaadje basilicum over de broodjes. Besprenkel ze op het laatst met een paar druppels (basilicum)olijfolie.

Gezonde recepten

Verzameling met makkelijke en gezonde recepten die niet alleen goed voor je zijn maar ook vooral lekker en leuk! Want gezond hoeft echt niet saai of minder smakelijk te zijn. En deze recepten bevatten bovendien veel groenten, vezels, vitamines en voedzame ingredienten, precies wat jij nodig hebt. Van gezonde ovenschotels tot ontbijtjes en verantwoorde snacks.

×

 Tip! 

Bestel nu het LeukeRecepten kookboek!

Met meer dan 100 leuke en makkelijke recepten! Prijs: €20,99