Bruschetta met parmaham en perzik

Knapperig zomers broodje met parmaham en perzik, lekker als starter van je Italiaanse avondje

Voorgerecht 20 min

ingrediënten

voor 8 stuks

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Snijd het stokbrood in stukken van ca 10 cm en snijd daarna dwars doormidden. Gewoon in sneetjes kan natuurlijk ook. Verhit een grillpan en smeer de broodjes in met een dun laagje olijfolie en bak deze tot er mooie grill strepen te zien zijn. Wrijf de broodjes als ze klaar zijn in met de knoflook. Beleg ze met een plak parmaham.

  2. Snijd de parmezaanse kaas met een scherp mes in dunne plakjes en leg deze ook op de bruschetta. Snijd de perziken in stukjes en verdeel deze samen met een blaadje basilicum over de broodjes. Besprenkel ze op het laatst met een paar druppels (basilicum)olijfolie.

Heeft het gesmaakt?
50 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!