
Sperziebonen curry met vis
Een heerlijke romige Indiase curry met sperziebonen en een gebakken stukje vis.
45 M MIN
Ingrediƫnten
Voor personen
-
500 gr sperziebonen
-
1 pot pot milde currypaste a 160 gr ( Pataks )
-
4 stukken witvis
-
4 tomaten
-
1 ui
-
200 ml kokosmelk
-
peper en zout
-
Naanbrood om er bij te serveren
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Kook de sperziebonen 7 a 8 minuutjes voor en giet af. Fruit de ui aan in een grote pan. Voeg de curry pasta toe met 50 ml water. Laat een paar minuten pruttelen. Voeg de sperziebonen toe en schep goed om.
-
Voeg dan ook de tomaten in kleine blokjes toe en de kokosmelk (is minder dan op de verpakking staat maar ik heb meer tomaat gebruikt). Laat de curry nog 10 min zachtjes pruttelen. Bak ondertussen de vis in een pan met een snuf peper en zout. Serveer de sperziebonen curry met de vis en naanbrood.
Heeft het gesmaakt?
91 stemmen
Ook lekker