Sperziebonen curry met vis

Een heerlijke romige Indiase curry met sperziebonen en een gebakken stukje vis.

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: personen

Bereiding

 Kook de sperziebonen 7 a 8 minuutjes voor en giet af. Fruit de ui aan in een grote pan. Voeg de curry pasta toe met 50 ml water. Laat een paar minuten pruttelen. Voeg de sperziebonen toe en schep goed om.

 Voeg dan ook de tomaten in kleine blokjes toe en de kokosmelk (is minder dan op de verpakking staat maar ik heb meer tomaat gebruikt). Laat de curry nog 10 min zachtjes pruttelen. Bak ondertussen de vis in een pan met een snuf peper en zout. Serveer de sperziebonen curry met de vis en naanbrood.

79 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Uit onze shop

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!