Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Havermout pannenkoeken met banaan

Lekkere, voedzame en gezonde pannenkoekjes op basis van banaan en havermout, inclusief stap voor stap video

  • Ingredienten
    Materialen

    Bereiding

     Doe de havermout in de keukenmachine en maal fijn. Voeg de bananen, kaneel, eieren, agavesiroop, bakpoeder en zout toe en mix door elkaar. Voeg dan de melk toe en mix tot een glad beslag. Verhit de boter in een pan en schep 3 kleine hoopjes beslag er in. Laat deze stollen en bak ze iets bruin aan de onderzijde. Draai ze dan voorzichtig om en bak ook de andere kant nog 2 a 3 minuutjes. Houd ze warm onder een deksel en bak ook de rest van de pannenkoekjes. Snijd het fruit fijn. Serveer de havermout pannenkoekjes met het fruit en eventueel een beetje extra agavesiroop.

     In plaats van kleine pannenkoekjes kun je ook 3 a 4 grote pannenkoeken maken. Bekijk hier het basis recept voor pannenkoeken

     

    Herfst recepten

    Proef nu de herfst met deze heerlijke herfstrecepten. Maak de recepten nu makkelijk en snel zelf en geniet van een heerlijke kom paddenstoelensoep, jachtschotel, of een quiche met pompoen bijvoorbeeld. Varieer dit seizoen met echte herfst groente en fruit zoals bramen, peer, paddenstoelen, kastanjes, pompoen en rode kool. Bekijk hier alle herfst recepten.

    ×

     Cadeau-tip!

    Bestel nu het LeukeRecepten kookboek!

    Met meer dan 100 leuke en makkelijke recepten! Prijs: €20,99