Gang
Tijd
Type
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Havermout pannenkoeken met banaan

Lekkere, voedzame en gezonde pannenkoekjes op basis van banaan en havermout, inclusief stap voor stap video

  • Ingredienten
    Materialen

    Bereiding

     Doe de havermout in de keukenmachine en maal fijn. Voeg de bananen, kaneel, eieren, agavesiroop, bakpoeder en zout toe en mix door elkaar. Voeg dan de melk toe en mix tot een glad beslag. Verhit de boter in een pan en schep 3 kleine hoopjes beslag er in. Laat deze stollen en bak ze iets bruin aan de onderzijde. Draai ze dan voorzichtig om en bak ook de andere kant nog 2 a 3 minuutjes. Houd ze warm onder een deksel en bak ook de rest van de pannenkoekjes. Snijd het fruit fijn. Serveer de havermout pannenkoekjes met het fruit en eventueel een beetje extra agavesiroop.

     In plaats van kleine pannenkoekjes kun je ook 3 a 4 grote pannenkoeken maken. Bekijk hier het basis recept voor pannenkoeken

     

    Ovenschotels

    Deze ovenschotels zijn lekker, handig (zeker voor de volgende dag) en makkelijk om te maken. Of je nu zoekt naar een ovenschotel met pasta, rijst of aardappels, je vind ze hier allemaal. Mijn persoonlijke favoriet is de pastaschotel en gehaktballetjes of eentje met een lekkere gegratineerd laagje aardappelpuree.

    ×
    +
    Bewaar deze site als app-icoon op je beginscherm:
    klik en kies 'Zet op beginscherm'.