Vegetarische pasta met portobello

Gevulde portobello met geitenkaas en tomaat op een bedje van spaghetti en spinazie

 
Ingredienten
400 gr spaghetti
600 gr verse spinazie
1 ui
1 teentje knoflook
4 portobello’s
200 gr geitenkaas
8 zongedroogde tomaatjes
2 eetlepels pijnboompitten, geroosterd
 
Materialen
Keukenmachine
 
Bereiding
Verwarm de oven op 200 graden. Doe de geitenkaas en 6 gedroogde tomaatjes in een keukenmachine en meng tot een rode massa. Leg de portobello's in een ovenschaal en vul met het geitenkaasmengsel.
 
pasta portobello 01
pasta portobello 01
pasta portobello 01
Snijd de overige 2 tomaatjes in stukjes en verdeel samen met de pijnboompitten over de portobello's. Zet ze 20 minuten in de oven. Kook ondertussen de spaghetti gaar in een pan met water en giet daarna af.
 
pasta portobello 01
pasta portobello 01
pasta portobello 01
Hak de ui en knoflook fijn en fruit aan in ene grote pan. Voeg beetje bij beetje de spinazie toe tot deze geslonken is. Schep de spaghetti door de spinazie en breng op smaak met peper en zout. Schep dat spaghetti op een bord en serveer met een portobello.
 
Vind je dit leuk?
55 stemmen Bedankt voor je stem!
Bewaar
Print
Deel

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!