Vegetarische pasta met portobello

Gevulde portobello met geitenkaas en tomaat op een bedje van spaghetti en spinazie

 
Ingredienten
400 gr spaghetti
600 gr verse spinazie
1 ui
1 teentje knoflook
4 portobello’s
200 gr geitenkaas
8 zongedroogde tomaatjes
2 eetlepels pijnboompitten, geroosterd
 
Materialen
Keukenmachine
 
Bereiding
Verwarm de oven op 200 graden. Doe de geitenkaas en 6 gedroogde tomaatjes in een keukenmachine en meng tot een rode massa. Leg de portobello's in een ovenschaal en vul met het geitenkaasmengsel.
 
pasta portobello 01
pasta portobello 01
pasta portobello 01
Snijd de overige 2 tomaatjes in stukjes en verdeel samen met de pijnboompitten over de portobello's. Zet ze 20 minuten in de oven. Kook ondertussen de spaghetti gaar in een pan met water en giet daarna af.
 
pasta portobello 01
pasta portobello 01
pasta portobello 01
Hak de ui en knoflook fijn en fruit aan in ene grote pan. Voeg beetje bij beetje de spinazie toe tot deze geslonken is. Schep de spaghetti door de spinazie en breng op smaak met peper en zout. Schep dat spaghetti op een bord en serveer met een portobello.
 
51 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra - LeukeRecepten

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

3 x snelle curries

Groene curry met peultjes
Zelfgemaakte kip korma
Pompoencurry met linzen

Heerlijke soepen

Een soep maken is erg makkelijk. Een soepje is lekker als voorgerecht om het diner mee te beginnen maar ook lekker als opknapper tijdens de lunch. Op onze site vind je de lekkerste recepten voor bijvoorbeeld tomatensoep, courgettesoep en spinaziesoep.

Mihoensoep met omeletrolletjes

Een lekkere Oosterse mihoensoep gevuld met paddenstoelen, taugé en omeletrolletjes, lekker vega en vullend!

Voorgerecht

30 min

4 pers.

Rode bietensoep

Deze rode bietensoep heeft niet alleen een mooie kleur, maar is ook nog eens heel lekker.

Voorgerecht

35 min

4 pers.

Tomaten-crèmesoep

Maak zonder pakjes en zakjes deze romige tomaten-crèmesoep met verse tomaten een zachte smaak van room

Voorgerecht

20 min

4 pers.