Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Vega week: 7 x vegetarische recepten

Zelf ben ik geen vegetariër, maar eet ik af en toe een dagje geen vlees. Meestal zijn het 2 dagen in de week dat ik vegetarisch eet en dat vind ik erg fijn. Ik mis het dan ook niet en het geeft me een goed gevoel als ik in de winkel de vleesafdeling voorbij kan lopen. Daarom leek het me een goed idee om een vegetarische week te houden waarbij ik 7 gerechten maakte zonder vlees. En dat is zonder enige moeite gelukt. Er zijn immers zo veel lekkere recepten met groente, kaas en noten bijvoorbeeld. Daarnaast zijn er ook steeds meer lekkere vleesvervangers verkrijgbaar. Wil je nog meer inspiratie, kijk dan ook eens tussen mijn vegetarische recepten.
 
 

Voor als je niet kunt kiezen tussen aardappels en pasta: snelle vegetarische roerbak met gnocchi en groenten
 

Herfstrecept: pompoen gevuld met een mengsel van freekeh, andijvie en kaas
 
Deze pittige courgette reepjes zijn een heerlijke aanvulling op je (Oosterse) maaltijd.
 
Koolhydraatarme lasagne van plakjes courgette, tomatensaus en parmezaanse kaas
 
Snelle zelfgemaakte pizza quattro formaggi met courgette, tomaten en 4 soorten kaas
 
Deze vegetarische burgers met linzen en wortel zijn lekker, gezond en ideaal voor een dagje geen vlees
 
Gevulde portobello met geitenkaas en tomaat op een bedje van spaghetti en spinazie
 
3 x sinterklaas recepten
  • Gebak en taart
Speculaascake met appel
  • Gebak en taart
Amandelstaaf
  • Gebak en taart
Sinterklaas pepernotentaart
Laat hier je reactie achter
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Reacties (0)

Herfst recepten

Proef nu de herfst met deze heerlijke herfstrecepten. Maak de recepten nu makkelijk en snel zelf en geniet van een heerlijke kom paddestoelensoep, jachtschotel, of een pompoencruble bijvoorbeeld. Varieer dit seizoen met echte herfst groente en fruit zoals bramen, peer, paddestoelen, kastanjes, pompoen en rode kool. Bekijk hier alle herfst recepten.

Hartige groentetaart met pastinaak
Quesadilla’s met rode biet en boerenkool
Gevulde portobello in bladerdeeg
Paddenstoelenbouillon
Parelcouscous met broccoli, pesto en braadworst