Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Lekker en goed(koop) uit eten

 
Koken is leuk, maar uit eten gaan is natuurlijk ook niet verkeerd. Je word op je wenken bediend, je kunt inspiratie opdoen voor nieuwe recepten en je hoeft niet af te ruimen. Alleen voor je portemonnee is het vaak wat minder fijn. Maar dankzij Groupon hoeft een avondje uit eten gaan niet duur te zijn.
 
In mijn stad hadden ze een interessante deal voor een driegangen diner bij restaurant Le Connaisseur. Ik had heel handig via Groupon online gereserveerd en samen met mijn vriendlief Eric en mijn uitgeprinte bon ging ik zondagavond uit eten. Het restaurant zat bijna helemaal vol toen we om 19.00 binnenliepen maar we werden al snel naar een leeg tafeltje begeleid. Het restaurant is vrij groot maar de aankleding is sfeervol en knus.
 
Ondanks dat we met een grouponbon kwamen eten mochten we uit bijna alle gerechten van de kaart kiezen, dus keuze genoeg. Ik ging voor de champignons in een krokant jasje met romige knoflooksaus, ik ben namelijk een grote champignonliefhebber. Eric ging voor de toast met geitenkaas en spek. Een leuk gerecht die ook op onze site thuishoort, onthouden dus! Ondanks dat het restaurant helemaal vol zat werden we snel bediend en liep er genoeg personeel rond. Als hoofdgerecht had ik nachos met gehakt, kip en groente besteld. En om in de Mexicaanse sfeer te blijven had mijn metgezel enchiladas besteld. Beide gerechten smaakte erg lekker, voor mij was het alleen een beetje veel. Maar natuurlijk is er altijd nog plek voor een toetje. Dat werd roomijs met slagroom. Gelukkig was Eric er om mij te helpen. Als afsluiter namen we nog een theetje en daarna vertrokken we naar huis.
 
Het was een geslaagde avond die voor herhaling vatbaar is. Dat komt goed uit want op Groupon zijn nog genoeg goedkope restaurant deals te vinden.
 

Reacties

Laat je reactie achter

De nieuwste BBQ recepten

Maak met deze recepten een feest van je barbecue! Bereid heerlijke gemarineerde spiesen met vlees, vis, garnalen of groente geserveerd met een lekkere salade en gepofte aardappelen. Met de juiste voorbereiding organiseer je in een mum van tijd een heerlijke barbecue met alles er op en er aan. En vergeet niet om af te sluiten met een lekker fris en fruitig dessert.

×