Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Test je kookkennis en win!

PC en tablet fabrikant Lenovo heeft een leuke food quiz waarbij jij je kennis over eten en koken kunt testen: Chef’s Quiz . Dit is niet alleen leuk om te doen maar je maakt ook nog eens kans op een kookworkshop onder leiding van tv-kok Ramon Beuk. Nu denk je misschien wat hebben computers en koken met elkaar te maken? Lenovo heeft een laptop en tablet in 1 op de markt gebracht genaamd Lenovo Yoga 2 Pro, deze is uitgerust is met de Chef mode. Hier kun je door 1000 recepten bladeren zonder dat het scherm vies word. Door steminstructies of handgebaren hoef je het scherm namelijk niet aan te raken, wel zo handig als je net deeg aan het kneden bent of je handen vol hebt.
 

Koksmuts achtergrond1

Koksmuts achtergrond2Doe mee met de quiz

Sta jij ook regelmatig in de keuken en wil jij weten hoe het met jou kookkennis gesteld is? Doe dan mee met de Chef’s Quiz en beantwoord 10 vragen over eten, drinken en koken. Sta jij uiteindelijk in de top 10 dan win jij samen met 3 vrienden een exclusieve kookworkshop van Ramon Beuk. Zelf heb ik natuurlijk ook al meegedaan en op 8 van de 10 vragen wist ik het antwoord (denk ik). Gelukkig kun je bij de vragen die je niet weet gebruik maken van 3 verschillende hulplijnen. Mijn totale score was 271 punten, niet echt helemaal super. Kun jij het beter? 
 
Doe hier mee: Chefs Quiz
 

Dit is een gesponsord artikel

 

 

Reacties

Laat je reactie achter

I
Irma 14 december 2013 om 17:05

hoe doe je mee

s
sandra 14 december 2013 om 21:06

Als je op de rode linkjes klikt hierboven ga je naar de facebook pagina waar je mee kan doen met de quiz. Je moet dan wel aangemeld zijn bij facebook. Veel succes!

m
merel 17 december 2013 om 14:34

Ik heb meegedaan maar sta helaas niet in de top 10

De nieuwste BBQ recepten

Maak met deze recepten een feest van je barbecue! Bereid heerlijke gemarineerde spiesen met vlees, vis, garnalen of groente geserveerd met een lekkere salade en gepofte aardappelen. Met de juiste voorbereiding organiseer je in een mum van tijd een heerlijke barbecue met alles er op en er aan. En vergeet niet om af te sluiten met een lekker fris en fruitig dessert.

×