Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Voordelig avondje uit: 2e diner gratis

Ik ga regelmatig uit eten omdat ik het gezellig vind en ik altijd benieuwd ben wat er allemaal op de menukaart staat. Soms doe ik leuke nieuwe ideeën op die ik dan zelf weer in de praktijk breng in de keuken. Toen ik over de actie van Royal Club hoorde was ik ook meteen laaiend enthousiast want hierbij krijgt de tweede persoon een 3 gangen diner helemaal gratis. Perfect voor een romantisch dinertje met je partner of om eens lekker bij te kletsen met je vriend(in), broer, zus of familielid. Laat je verrassen door heerlijke creaties van de kok in een van de 100 deelnemende restaurants . Er is er dus vast ook eentje bij jou in de buurt.
 
royal club uiteten 01 royal club uiteten 01

Hoe kun je meedoen?

Wat je moet doen is heel simpel: koop 2 Royal Club actieflessen met actie-etiket en gouden dop. Onder deze dop vind je een actiecode. Vul beide actiecodes in op deze site en je ontvangt direct een persoonlijke Royal Club Diner card in je mail. Het enige wat je dan nog moet doen is een afspraak maken bij een van de 100 aangesloten restaurants o.v.v. Royal Club. O ja en vergeet je uitgeprinte Royal Club Diner card niet mee te nemen.
 
royal club uiteten 01 royal club uiteten 01

Op de proef

Zelf heb ik natuurlijk ook gebruik gemaakt van deze actie. Eric en ik waren al een tijdje niet meer uit eten geweest dus een gezellig avondje met z’n tweetjes kwam goed uit. Omdat veel restaurants deelnemen aan deze actie was het lastig om er eentje uit te kiezen. Uiteindelijk heb ik voor Dijk 9 in Eindhoven gekozen, lekker dicht in de buurt. Ik was er nog nooit geweest maar had er wel al positieve geluiden over gehoord.

 
Bij Dijk 9 werden we enthousiast ontvangen en kregen meteen iets te knabbelen en een drankje aangeboden. Bij deze actie zit ook een gratis Royal Club drankje per gezelschap, dus ik nam een Royal Club Ginger Ale en Eric een Royal Club Tonic. We konden van te voren nog eventuele voorkeuren en dieetwensen doorgegeven maar we hebben ons compleet laten verrassen door de chef.
 

royal club uiteten 01royal club uiteten 01

Als voorgerecht kregen we een heerlijk trio van makreel. Daarna volgde het hoofdgerecht van diamanthaas met pastinaakpuree, witlof, partjes roseval aardappelen en een rode wijnsaus met laurier. Het was een heerlijke combi en het vlees was lekker mals. Tussendoor heb ik nog een frisse Royal Club Ginger Ale besteld. Toen kwamen we aan bij mijn favoriete deel: het toetje. We kregen een bordje met daarop een taartje van witte chocolade en yoghurt met pistache en een bolletje Belgisch chocolade ijs. We hebben een gezellig avondje gehad en de rekening was een aangename afsluiter.
 

Wat krijg je allemaal:

Bij een Royal Club verrassingsdiner krijg je:
-1 Royal Club drankje
-Voorgerecht
-Hoofdgerecht
-Nagerecht

Elk deelnemend restaurant heeft zijn eigen verrassingsmenu wat kan variëren tussen de € 20, – en € 40, -.
Check van te voren even de actievoorwaarde op www.royalclub.nl
De actie loopt nog t/m 31 mei 2014 dus wacht niet te lang.
 

Wie neem jij mee uit eten?

Dit is een gesponsord artikel

Reacties

Laat je reactie achter

s
segers 28 maart 2014 om 07:23

Beste,

wij zouden ook graag met zn tweetjes uit eten gaan voor de prijs van één.

wij hebben een 32tal "gouden" dopjes van Royal Club verzameld, en wanneer we de codes invoeren, komt onderaan in het rood een text dat de codes niet juist zijn !
Wat dienen we te doen?

Mvrgr ludo

s
segers 28 maart 2014 om 07:23

Beste,wij zouden ook graag met zn tweetjes uit eten gaan voor de prijs van één.wij hebben een 32tal "gouden" dopjes van Royal Club verzameld, en wanneer we de codes invoeren, komt onderaan in het rood een text dat de codes niet juist zijn !Wat dienen we te doen?Mvrgr ludo

s
sandra 30 maart 2014 om 19:10

Hoi Ludo,

Wat vervelend dat de codes niet werken. Misschien zou je via de contact pagina op http://www.royalclub.nl/ een berichtje kunnen sturen. Op deze pagina staat ook een tel nummer voor vragen en opmerkingen.
Succes.
Groetjes Sandra

s
sandra 30 maart 2014 om 19:10

Hoi Ludo, Wat vervelend dat de codes niet werken. Misschien zou je via de contact pagina op http://www.royalclub.nl/ een berichtje kunnen sturen. Op deze pagina staat ook een tel nummer voor vragen en opmerkingen. Succes. Groetjes Sandra

p
pet 23 juli 2016 om 22:27

er worden nog steeds flessen verkocht met de actie doppen terwijl de actie al lang afgelopen is schande!!!!!!!!

De nieuwste BBQ recepten

Maak met deze recepten een feest van je barbecue! Bereid heerlijke gemarineerde spiesen met vlees, vis, garnalen of groente geserveerd met een lekkere salade en gepofte aardappelen. Met de juiste voorbereiding organiseer je in een mum van tijd een heerlijke barbecue met alles er op en er aan. En vergeet niet om af te sluiten met een lekker fris en fruitig dessert.

×