gerechten

Bibimbap (Koreaans rijstgerecht)
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • *

Bibimbap is een populair Koreaans rijstgerecht met groenten en een gebakken eitje. Deze bibimbap rijst bowl maak je met komkommer, shiitake, wortel en een lekkere zelfgemaakte saus.

Banoffee toetje in een glaasje
  • Nagerecht
  • 25 min
  • 4 stuks
  • *

Een overheerlijk toetje in een glaasje, gebaseerd op banoffee taart met banaan, room en karamel. Dit dessert heeft lekkere laagjes met Bastogne en wordt gemaakt met roomkaas.

Worstenbroodjes
  • Tussendoortjes
  • 20 min bereidingstijd + 15 min oventijd + 50 min rusttijd
  • 18 worstenbroodjes
  • **

Het populaire broodje, maar dan in een plantaardig jasje. Wist je dat je worstenbroodjes heel gemakkelijk vegan kunt maken? Ideaal voor een feestje of om uit te delen!

Makkelijke appeltaart
  • Nagerecht
  • 20 min + 45 min oventijd
  • 10 personen
  • *

Wil je een heerlijke appeltaart maken, maar dan wel met een snel en makkelijk recept? Die heb ik voor je! Binnen 20 minuten heb je deze snelle én lekkere appeltaart al in de oven staan. Enjoy!

Poke bowl met krokante kip
  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 2 personen
  • *

Heb je weinig tijd om te koken maar wil je toch iets gezonds op tafel zetten? Maak dan deze makkelijke en voedzame poke bowl met krokante (vega) kip. In een handomdraai een heerlijke poke bowl op tafel.

Paprika courgettesoep
  • Voorgerecht
  • 25 min
  • 4 personen
  • *

Zin in een heerlijke, gezonde en smaakvolle soep? Probeer dan onze paprika courgettesoep, een eenvoudig en voedzaam gerecht dat heerlijk vullend is.

Bosvruchtentaart
  • Bakrecept
  • 25 min + 50 min oventijd
  • 8 personen
  • *

Deze bosvruchtentaart smaakt heerlijk én is eenvoudig om te maken. Een luchtige cake als basis met bosvruchten en een vleugje vanille. Lekker bij de koffie of als dessert. Serveer met een toef slagroom.

Pittige lasagne
  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 40 min oventijd
  • 4 personen
  • **

Zin in een beetje pit op je bord? Maak dan deze heerlijke pittige lasagne, boordevol smaak en verschillende kruiden. Gegarandeerd een nieuwe favoriet voor liefhebbers van pikant eten.

Zoetzure komkommer
  • Bijgerecht
  • 5 min + 30 min rusttijd
  • 6 porties
  • *

Een standaard salade die overal bij past en die je altijd in je koelkast kunt hebben staan, is deze zoetzure komkommer. Met maar een paar ingrediënten maak je dit heerlijke frisse bijgerecht binnen 30 minuten.

Caprese toast
  • Lunch recept
  • 15 min
  • 2 personen
  • *

Deze caprese toast is bereid met liefde en lekkere ingrediënten! Geroosterde sneetjes brood met zelfgemaakte kruidenboter, belegd met verse tomaat, romige mozzarella en smaakvolle basilicum. Heerlijk gesmolten in de pan, om te delen of lekker zelf op te eten…

Groenten uit de oven met feta
  • Bijgerecht
  • 20 min + 20 min oventijd
  • 3 personen
  • *

Een simpel maar heerlijk bijgerecht dat je in no-time in de oven hebt staan: groenten uit de oven met feta. Een kleurrijk en smaakvol gerecht met aardappeltjes, verse groenten en kruiden, afgemaakt met wat feta.

Gevulde citroenen met ijs
  • Nagerecht
  • 20 min + 4 uur opstijven
  • 6 stuks
  • *

Een heerlijk en leuk toetje met maar 5 ingrediënten! Citroenen gevuld met een romig zelfgemaakt limoncello citroenijs. Leuk om een etentje mee af te sluiten.

Romige artisjok pastasalade
  • Hoofdgerecht
  • 15 min bereidingstijd + 15 min kooktijd
  • 4 porties
  • **

Zin in een romige, kleurrijke en frisse pastasalade? Dan is dit recept voor jou! Het recept is helemaal plantaardig en kan glutenvrij gemaakt worden. Met de artisjokharten, yoghurtdressing en kleurrijke groenten heb je in 25 minuten een snelle en voedzame maaltijd op tafel staan!

Mediterraans groentepannetje
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 4 personen
  • *

Een heerlijk mediterraans groentepannetje, vol verse groenten en kruiden. Gegarneerd met witte kaas en een schijfje citroen als finishing touch. Een gezonde en kleurrijke maaltijd, perfect om te delen met vrienden of familie.

Vegetarische oesterzwam shoarma
  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 4 stuks
  • *

Een heerlijke twist op shoarma met ons vegetarische recept voor oesterzwam shoarma. Met frisse groenten op een flatbread, afgemaakt met wat tzatziki. Eenvoudig, smakelijk en perfect voor een snelle maaltijd.

Pasta met aubergine
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 4 personen
  • **

Lekkere vegetarische pasta met aubergine en cherrytomaatjes in een smaakvolle tomatensaus. Een makkelijk basisrecept met pasta en verse ingrediënten dat je in 25 min op tafel zet.

Gezonde cake met frambozen
  • Ontbijt recept
  • 10 min bereidingstijd + 55 min oventijd + 10 min rusttijd
  • 1 cake
  • **

Wist je dat je heel goed kunt bakken met peulvruchten? In deze heerlijke en gezonde cake zit een heel blik bonen verstopt, maar je proeft het niet!

Griekse pizza met feta
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 15 min oventijd
  • 2 stuks
  • *

Maak zelf Griekse pizza met feta. Met smaakvolle ingrediënten zoals feta, paprika, rode ui en olijven is het een heerlijke twist op de klassieke pizza. Je brengt Griekse smaken naar je eigen keuken met dit makkelijke recept.

Salade met brie en walnoten
  • Lunch recept
  • 20 min
  • 2 personen
  • *

Geniet van een smaakvolle en frisse salade met brie en walnoten. De mix van knapperige sla, romige brie en hartige walnoten, afgemaakt met een zoete honingdressing zorgt voor een heerlijke combinatie.

Aardbeien Romanoff
  • Nagerecht
  • 35 min
  • 4 personen
  • **

Een heerlijk en makkelijk toetje van slagroom en Griekse yoghurt met gepureerde aardbeien. Geserveerd in een glazen kommetje met verse aardbeien in een vleugje wodka, versierd met een muntblaadje voor de finishing touch.

Geroosterde tomaten uit de oven
  • Bijgerecht
  • 10 min + 25 min oventijd
  • 6 stuks
  • *

Een eenvoudig en heerlijk bijgerecht van geroosterde tomaten met panko en Parmezaanse kaas uit de oven. Dit zorgt voor een mooi krokant korstje. Lekker bij een pasta of aardappeltjes. In slechts 10 minuutjes heb je dit in de oven staan!

Caesarsalade wraps
  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 4 personen
  • **

Heerlijke caesarsalade wraps met ei, gepaneerde kip en avocado. Afgemaakt met zelfgemaakte dressing en geraspte parmezaanse kaas. Een smakelijk hoofdgerecht maar ook lekker als lunch of om mee te nemen. Enjoy!

Spinazietaart
  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 40 min oventijd
  • 4 personen
  • **

Geniet van een verrukkelijk hoofdgerecht met deze smaakvolle spinazietaart. Met bladerdeeg, hartige feta en walnoten is dit een hartige taart die je zeker eens moet proberen! Ook lekker als lunch.

Broccolisalade met feta
  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 2 personen
  • *

Een verrassende salade van gestoomde broccoli, cherrytomaatjes, avocado en gedroogde abrikozen. Afgemaakt met feta, cashewnootjes en een heerlijke dressing. Een veelzijdige salade die zowel koud als lauwwarm erg lekker is!