Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

gerechten

Kip Parmezaan

  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 30 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Ovenschotel met kip bedekt met een laagje tomatensaus, Parmezaanse kaas en knapperige croutons

Zuurkool stamppot

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • **

Dit makkelijke basisrecept voor winterse zuurkoolstamppot met appel geserveerd met rookworst is in een half uur klaar

Speculaasmuffins met sinaasappeltopping

  • Gebak en taart
  • 25 min + 25 min + afkoelen
  • 12 stuks
  • **

Speculaas en sinaasappel is een hele goede combi, zo ook in deze lekkere luchtige muffins

Gezonde(re) kokoskoekjes met chocolade

  • Gebak en taart
  • 20 min + 15 min oventijd
  • ca. 12 stuks
  • *

Deze gezondere koekjes met kokos en pure chocolade zijn snel klaar en smaken heerlijk

Hartige groentetaart met pastinaak

  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 30 min oventijd
  • 4 personen
  • **

Deze winterse quiche is helemaal vegetarisch en bevat lekker veel groenten

Quesadilla’s met rode biet en boerenkool

  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 4 stuks
  • **

Deze wrap tosti's hebben een winterse twist door de rode biet, boerenkool en geitenkaas

Aubergine ovenschotel met geitenkaas

  • Hoofdgerecht
  • 45 min + 25 min oventijd
  • 2-3 personen
  • **

Vegetarische ovenschotel die lijkt op melanzane parmigiana maar dan met zachte geitenkaas

Zoet zure garnalen in omelet wrap

  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 2 personen
  • **

Een omeletwrap gevuld met garnalen met een zelfgemaakte zoet zure saus

Gevulde portobello in bladerdeeg

  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 25 min oventijd
  • 4 stuks
  • **

Dit herfstige gerecht bestaat uit grote champignons gevuld met verschillende soorten kaas omhuld met knapperig bladerdeeg

Broodje bal met satésaus

  • Lunch
  • 40 min
  • 3 stuks
  • **

Mijn recept voor een perfect broodje zelfgemaakte gehaktbal met een Indische twist

Cannelloni met spinazie en zalm

  • Hoofdgerecht
  • 50 min + 30 min oventijd
  • 3-4 personen
  • **

Deze opgerolde pastarolletjes gevuld met verse zalm en romige spinazie is een heerlijke ovenschotel

Bloemkool broccoli curry

  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 3 personen
  • **

Vegetarische rode curry met maar 7 ingredienten zoals bloemkool, broccoli en krokante cashewnoten voor een lekkere bite

Paddenstoelenbouillon

  • Voorgerecht
  • 25 min
  • 4-6 personen
  • **

Een heldere bouillonsoep met paddenstoelen en knoflook croutons, heerlijk voor in de herfst!

Parelcouscous met broccoli, pesto en braadworst

  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 4 personen
  • *

Deze smaakvolle couscous met braadworst is een gemakkelijke en gezonde avondmaaltijd en helemaal winterproof!

Halloween chocolademousse

  • Nagerecht
  • 35 min + 3 uur opstijven
  • 4 porties
  • **

Deze chocolademousse in een glaasje met een koekje als grafsteen is een perfect toetje voor Halloween

Chocolade bananenbrood

  • Gebak en taart
  • 15 min + 45 min oventijd
  • 10-12 plakken
  • **

Van dit gezonde chocolade bananenbrood kun je best nog een plakje pakken!

Pasta ovenschotel met witlof

  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 25 min oventijd
  • 2-3 personen
  • **

Deze gegratineerde witlof in parmaham combineert heerlijk bij de pasta in tomatensaus in deze schotel

Gegratineerde knoflook champignons

  • Voorgerecht
  • 10 min + 5 min oventijd
  • 1 schaaltje
  • *

Een heerlijk hapje van champignons met knoflook onder een laagje Parmezaanse kaas

Thaise noedelsoep met visballetjes

  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 3-4 personen
  • **

Lekkere maaltijdsoep van kruidige visballetjes van kabeljauw in een gevulde soep met noedels.

Appel rozijnen koeken

  • Gebak en taart
  • 20 min + 12 min oventijd
  • 5 stuks
  • **

Deze luchtige en suikervrije koeken zijn een lekker gezond tussendoortje en ideaal voor onderweg

Cheesecake met appel en kaneel

  • Gebak en taart
  • 25 min + 50 min + afkoelen
  • 12 personen
  • **

Deze combi van cheesecake met appeltaart is zo ontzettend lekker!

Bietenlasagne met walnoten

  • Hoofdgerecht
  • 40 min + 40 min oventijd
  • 4 personen
  • **

Een heerlijke vegetarische ovenschotel met rode biet, een romige ricottasaus en crunchy walnoten

Spaanse aardappeltortilla

  • Bijgerecht
  • 45 min
  • 4-6 personen
  • **

Deze lekkere aardappeltortilla maak je maar met 3 basisingrediënten en is onmisbaar bij de tapas. Inclusief stap voor stap video

Gevulde aardappels bolognese

  • Hoofdgerecht
  • 40 min + 10 min oventijd
  • 8 stuks
  • **

Bolognese saus combineert niet alleen lekker met pasta maar ook met aardappels!

Pita met pompoen en falafel

  • Hoofdgerecht
  • 10 min + 20 min oventijd
  • 5 stuks
  • **

Deze vegetarisch gevulde pitabroodjes zijn heerlijk als snelle maaltijd of lunch

1 2 3 ... 87 Volgende Alles weergeven

Herfst recepten

Proef nu de herfst met deze heerlijke herfstrecepten. Maak de recepten nu makkelijk en snel zelf en geniet van een heerlijke kom paddestoelensoep, jachtschotel, of een pompoencruble bijvoorbeeld. Varieer dit seizoen met echte herfst groente en fruit zoals bramen, peer, paddestoelen, kastanjes, pompoen en rode kool. Bekijk hier alle herfst recepten.

Hartige groentetaart met pastinaak
Quesadilla’s met rode biet en boerenkool
Gevulde portobello in bladerdeeg
Paddenstoelenbouillon
Parelcouscous met broccoli, pesto en braadworst