gerechten

Vis met sesamkorst
  • Hoofdgerecht
  • 2 personen
  • **

Vis in een krokante korst van sesam met een Oosterse twist, door de korst blijft de vis lekker mals en niet droog

Sticky bloemkool met rijst
  • Hoofdgerecht
  • 2-3 personen
  • **

Een heerlijke maaltijd met bloemkool in de hoofdrol. Gebakken in een jasje van licht pittige sesamsaus.

Mini Oreo ijstaartjes
  • Nagerecht
  • 30 min + 6 min invriezen
  • *

Lekker als toetje of ijskoud gebakje: ijstaartjes met Oreo gemaakt met maar 4 ingredienten!

Poké bowl met watermeloen
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2 bowls
  • **

Lekker verfrissende vegan bowl met rijst, watermeloen en edamame. Ideaal op een warme zomerse dag!

Romige zoete aardappel BBQ salade
  • Bijgerecht
  • 20 min + 1 uur afkoelen
  • 4 personen
  • *

Tover de standaard aardappelsalade voor bij de BBQ om tot een gezondere variant van zoete aardappel met een lichte maar romige yoghurt dressing.

Aardbeien muffins
  • Bakrecept
  • 20 min + 25 min oventijd
  • 9 stuks
  • **

Heerlijke luchtige muffins met stukjes verse aardbei en een vleugje vanille

Paella kroketjes
  • Hapjes en snacks
  • 45 min
  • 12 stuks
  • **

Deze kroketjes gevuld met paella rijst zijn ideaal om een restje paella mee op te maken of als lekkere Spaans hapje op een feestje

Vegan smoothie met kersen
  • Ontbijt
  • 10 min
  • 2 glazen
  • *

Een romige smoothie gemaakt van banaan en kersen en een vleugje amandel

Vegan moussaka
  • Hoofdgerecht
  • 45 min oventijd + 45 min
  • 4 personen
  • **

Heerlijke Griekse ovenschotel met aardappeltjes, vegetarisch gehakt en vegan bechamelsaus

Aardbeiensalade met geitenkaas
  • Lunch
  • 15 min
  • 2 personen
  • *

Heerlijke frisse salade met geitenkaas, basilicum en aardbeien en een lichte balsamico dressing

Vegan muffins met blauwe bessen
  • Bakrecept
  • 20 min oventijd + 30 min
  • 12 stuks
  • **

Deze muffins zijn helemaal vegan, lekker met blauwe bessen en een vleugje citroen

Taartbodem
  • Bakrecept
  • 30 min + 30 min oventijd
  • 1 taartbodem
  • *

Makkelijk basisrecept voor een heerlijke licht krokante taartbodem, te vullen met een vulling naar keuze.

Pasta all'arrabbiata
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • **

Heerlijke spaghetti in een heerlijke licht pittige zelfgemaakte tomatensaus van roma tomaatjes en chili, lekker met Parmezaanse kaas

Oosterse snijbonen roerbak
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2-3 personen
  • **

Lekker makkelijk en snel vega(n) wokgerecht van tempeh met snijbonen en paprika in een teriyakisaus.

Citroenkoekjes met vulling
  • Bakrecept
  • 45 min + 15 min oventijd
  • 15 stuks
  • **

Heerlijke knapperige citroenkoekjes met een romige vulling, lekker bij de koffie of thee

Tabouleh salade
  • Bijgerecht
  • 25 min
  • 6 personen
  • *

Heerlijke frisse salade van bulgur met citroen en peterselie. Lekker als lunch met wat pita of als of bijgerecht.

Romige vegan risotto
  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 2 personen
  • **

Een heerlijk basis recept voor een vegan risotto die toch lekker romig en smeuïg is

Lunch wraps
  • Lunch
  • 25 min
  • 3 stuks
  • *

Een lekkere lunch van wraps met avocado, sla en paprika en Parmezaanse kaas om het extra lekker te maken.

Frambozentaart met limoen
  • Bakrecept
  • 30 min + 30 min oventijd + 1 uur afkoelen
  • 12 personen
  • **

Verfrissende frambozentaart met limoen en pistache noten

Oranje nachos
  • Hapjes en snacks
  • 10 min + 12 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Lekkere oranje snack van tortilla chips met paprika om mee te borrelen tijdens koningsdag of voetbalwedstrijd

Mangosoep dessert
  • Nagerecht
  • 20 min
  • 4 personen
  • *

Fris dessert van koude mangopuree met limoen en room, heerlijk op een warme zomerdag of na de barbecue

Pasta carbonara
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 4 personen
  • **

Klassiek recept voor romige Italiaanse spaghetti carbonara met spekjes, eieren en Parmezaanse kaas

Zoete aardappelcurry
  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 4 personen
  • **

Een heerlijk romige zoete aardappelcurry met onder andere kikkererwten, paprika en spinazie

Deense broodjes met fruit
  • Ontbijt
  • 35 min + 15 min oventijd
  • 8 stuks
  • **

Maak zelf deze makkelijke en snelle Deense krakelingen op basis van croissantdeeg en custard geserveerd met vers fruit