Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Wat voor Milka type ben jij?

Ik ben gek op chocolade, maar een gewone reep chocolade vind ik vaak wat saai. Ik houd van producten in combinatie met chocolade, bijvoorbeeld met een chocolade laagje of vulling. Toen ik de nieuwe Milka repen zag was ik dan ook meteen enthousiast. Deze smaakcombi’s zijn alles behalve saai, ze hebben ieder hun eigen karakter en smaak.

Milka

Milka

 

Milka heeft de zachte alpenmelkchocolade gecombineerd met: Oreo, Lu, Tuc, choco confetti en bubbly belletjes. Ik heb ze allemaal geproefd en hieronder lees je mijn smaakbeleving en welk Milka type ik ben.

 
milka 01

Milka Oreo – melkmuiltje

Deze combinatie klinkt niet alleen verrukkelijk maar is ook echt heerlijk! De reep heeft een witte vulling van Alpen melkcreme en stukjes donkere Oreo koekjes. Hij smaakt romig maar door de stukjes Oreo koekjes ook crunchy. Tijdens het eten kwamen er nostalgische herinneringen naar boven van een aantal jaar geleden toen ik bijna dagelijks Oreo koekjes at. Ik wordt helemaal blij van deze combinatie. De Milka Oreo is ook lekker voor bij de koffie, thee… of melk.
 

milka 01

Milka Lu – opportunist

De combinatie van Milka Alpenmelk en de knapperige biscuitjes van Lu halen het beste in de reep naar boven. Toen ik de reep uit de verpakking haalde merkte ik dat er niet alleen aan de bovenzijde een mini koekje zat maar ook aan de onderzijde. Hierdoor was de chocolade niet te overheersend en proefde ik de koekjes ook goed. Milka Lu is makkelijk te breken en uit te delen, als je wil natuurlijk ☺
 

milka 02

Milka Confetti – feestbeest

Een reep chocolade met chocolade confetti, dat kan niet anders dan lekker zijn. De confetti is goed verspreid over de hele reep en de verschillende kleurtjes geven een feestelijk effect. Toen ik een hap nam proefde ik de confetti goed, ze zijn knapperig en verrassend. De Milka Confetti maakt je feestje compleet.
 

milka 05

Milka Bubbly – dromer

Niet alleen de binnenzijde is bubbly maar ook de buitenkant is bobbelig, alsof het allemaal bellen van chocolade zijn. De reep smaakt, zoals ik verwachtte, erg luchtig. Maar ik was ook verrast doordat de chocolade erg romig van smaak is. De Milka Bubbly is heerlijk om op de bank bij weg te dromen.
 

milka 03

Milka Tuc – daredevil

Naar deze smaak was ik het meest benieuwd. Ik kon me namelijk niet echt een voorstelling maken van de zoute Tuc koekjes met de zoete Milka chocolade. Maar tijdens het eten van de reep was ik al snel gewend aan de combinatie. Ik vond het contrast van smaken in mijn mond erg lekker, al hoe wel de zoete smaak iets overheerste. Probeer deze Milka Tuc als je van een uitdaging houd.
 
milka B
Ik vond alle repen erg lekker en het is moeilijk om er 1 uit te kiezen. Het hangt natuurlijk ook een beetje van het moment af maar ik denk dat ik toch voor de Milka Oreo ga.
 
Welke Milka type ben jij?
 

Dit is een gesponsord artikel

 

3 x boerenkool
  • Hoofdgerecht
Quesadilla’s met rode biet en boerenkool
  • Hoofdgerecht
Boerenkoolquiche
  • Hoofdgerecht
Italiaanse boerenkoolstamppot
Laat hier je reactie achter
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Reacties (5)
Zoë Käller - Reageren 14-06-2014 om 16:55 uur

ik ben een nils type

I love you - Reageren 14-06-2014 om 11:31 uur

Ik ben zooo verliefd op die milka oreo
Maar de combinaties van chip chocolate cookies en bubbly caramel zijn ook superlekker!!
De combinatie lu of tuc vind ik minder lekker want daar proef je minder chocolade dat vind ik niet horen bij een chocoladereep, maar los zij de koekjes wel overheerlijk !

Joy Ilja - Reageren 11-06-2014 om 20:37 uur

Je mist 2 heerlijke smaken: Milka chip ahoy(dat is met chocolade chip cookies erin) en die Bubbly met caramel.

Sofie - Reageren 06-06-2014 om 18:51 uur

Zo op't eerste zicht, denk ook ik een Milka Oreo Mens te zijn.

Maar, ik ben er zeker van dat ik de Bulby en de LU-koekjes variante zeker en vast ook zal weten te smaken. Meer nog, ik begin al te dromen van de volgende uitbreiding, de Ricepopper - of dus de Milka tablet met gepofte rijst . ook de Malteser afgeleid zal ik niet weigeren. Ik zou zeggen #bringiton

Sofie - Reageren 06-06-2014 om 18:51 uur

Zo op't eerste zicht, denk ook ik een Milka Oreo Mens te zijn.Maar, ik ben er zeker van dat ik de Bulby en de LU-koekjes variante zeker en vast ook zal weten te smaken. Meer nog, ik begin al te dromen van de volgende uitbreiding, de Ricepopper - of dus de Milka tablet met gepofte rijst . ook de Malteser afgeleid zal ik niet weigeren. Ik zou zeggen #bringiton

Ovenschotels

Deze ovenschotels zijn lekker, handig (zeker voor de volgende dag) en makkelijk om te maken. Of je nu zoekt naar een ovenschotel met pasta, rijst of aardappels, je vind ze hier allemaal. Mijn persoonlijke favoriet is de pastaschotel en gehaktballetjes of eentje met een lekkere gegratineerd laagje aardappelpuree.

Lasagne met courgette
Ovenschotel met gehakt en zoete aardappelpuree
Kip Parmezaan
Aubergine ovenschotel met geitenkaas
Cannelloni met spinazie en zalm