BoxBites: gezonde tussendoortjes aan huis + winactie

Bam! Daar viel een pakket op de deurmat. Een platte doos van BoxBites gevuld met allemaal gezonde tussendoortjes. Ik had deze box wel eens op andere blogs voorbij zien komen maar nog niet zelf uitgeprobeerd, tijd om te testen dus!
Gezonde tussendoortjes zijn niet mijn sterkste punt. Toen ik nog op kantoor werkte lag mijn bureaula altijd bomvol met koekjes, snoep en chocolade. Nu ik thuis werk is er niet zo veel veranderd, alleen is de la een kast geworden. Met het ontbijt en diner heb ik niet zo veel moeite om gezonde keuzes te maken omdat ik zelf de ingrediënten uitkies. Bij tussendoortjes zoals mueslirepen, koekjes of snacks weet ik vaak niet precies wat er allemaal in zit. En om dit allemaal uit te gaan zoeken is een lastige en tijdrovende klus.
 
Maar met het snackpakket van BoxBites stopt mijn zoektocht. Deze bevat namelijk alleen gezonde, 100% natuurlijke en glutenvrije tussendoortjes. Naast dat de snacks verantwoord moeten zijn vinden ze het bij BoxBites ook heel belangrijk dat je moet kunnen genieten, want inleveren op smaak? Nee!
 
boxbites 01
Er zitten 18 snacks in de box en je kunt zelf je abonnement kiezen of je deze elke week, om de twee weken of om de vier weken bezorgd wil hebben. Je abonnement kun je altijd wijzigen, pauzeren of opzeggen. En wil je het een keertje proberen dan kun je ook een proefbox aanvragen.
 
Wat zit er allemaal in mijn BoxBites box:
Roo'bar Superfood Repen
Yogi & Yousef's Dadels
Mani Notenmix met Gedroogd Fruit
Nakd Repen
MadeGood Chia and Berries
Simply Raw Pineapple Mango
Nakd Flavoured Raisins
BioBites Lijnzaadcrackers
Taste of Nature Pecan Parade
Balance Pure Chocolade
Scrummies
Wild Thing
Justnuts Nutty Frutty
Vielhappy Gedroogde Mango
MadeGood Granola Mini's
Food2Smile FruitFingers
 
Inmiddels heb ik al een aantal healthy snacks geprobeerd en ben verrast. Lekker snacken is dus niet per definitie ongezond. De zakjes met nootjes zijn een ideale portie voor 's avonds op de bank en de repen zijn makkelijk om mee te nemen. En als ik een zoete aanval heb dan ga ik voor de fruitfingers. Mijn favoriet zijn toch wel de chocolate banana granola mini's, heeft wellicht toch iets met de chocolade te maken :)
 
boxbites 01
Winactie
Wil jij je lunchbox of bureaula ook aanvullen met gezonde tussendoortjes? Of misschien juist delen met je collega's? Doe dan mee met de winactie en maak kans op deze bomvolle BoxBites box met 18 gezonde tussendoortjes. Wat moet je doen? Laat een reactie achter onder deze blog en vertel waarom jij deze BoxBites graag wil winnen. Je kunt meedoen tot 10 augustus. De winnaar ontvangt per email bericht.
 
Deze winactie is inmiddels verlopen en de winnaar heeft een mailtje van mijn ontvangen
 
Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met BoxBites
Vind je dit leuk?
1 stemmen Bedankt voor je stem!
Bewaar
Print
Deel

Reacties

Willy 10 augustus 2015 om 07:30

Goeiemorgen allemaal, Waarom ik deze box zou willen winnen is, mij dochter van 21 is 11 kilo afgevallen en doet ontzettend haar best om nu gelijk te blijven. Zij vraagt mij om advies qua tussendoortjes, wat is er niet MOOIER,MAKKELIJKER en GEZONDER dan deze BoxBites. Ik hoop dat jullie mij en mijn dochter blij maken. XXX

Ellen Keuss 9 augustus 2015 om 15:33

Ik zou deze box graag voor mijn man willen winnen. Na een zware knie operatie is hij enkele maanden uit de running geweest. In die tijd werd er nogal wat gesnackt, helaas niet altijd op een verantwoorde manier. Sinds kort is hij fanatiek aan het sporten en werkt hij met een voedingsschema. Het ontbijt, lunch en avondeten is het probleem niet, maar die tussendoortjes willen nog niet echt lukken. Misschien dat zo'n BoxBites box vol met gezonde snacks hem hierbij gaan helpen. Fingers crossed!

Sima 9 augustus 2015 om 13:42

Ahh superleuk! Ik ben sinds kort gezond aan het eten, maar tussendoortjes blijven mijn valkuil. Daardoor eet ik veel van hetzelfde, bijvoorbeeld gedroogd fruit of dadels. Maar dat gaat na een tijdje ook vervelen.. Dus ben erg benieuwd naar deze tussendoortjes

Iris 8 augustus 2015 om 09:47

Ik zit met hetzelfde probleem. Ik wil graag wat gezondere tussendoortjes proberen. Dat past dan nog meer bij mijn gezonde levensstijl.

Marensa 8 augustus 2015 om 07:48

ik zou dit pakket erg graag willen winnen omdat ik ben begonnen om mijn online praktijk op te zetten als gewichtsconsulente. Met deze box kan ik zelf goed ervaren wat deze gezonde snacks inhoud en adviseren aan mijn toekomstige cliënten. Ze zullen er baat bij hebben, gezonde tussendoortjes kiezen wordt door veel mensen toch als lastig ervaren, maar is o zo belangrijk. :)

Angelique 7 augustus 2015 om 22:17

Haaa wat geweldig! Ik zou dit graag willen winnen omdat ik van snoepen hou en in 1 jaar tijd 11 kilo ben aangekomen.... verschrikkelijk.. dan zijn verantwoorde gezonde tussendoortjes helemaal goed!!

Vera 7 augustus 2015 om 21:34

Wauw, wat ben ik al lang op zoek naar zo'n box. Ik had al een aantal boxen gevonden in Amerika en 1 in Duitsland, maar die vragen nogal veel verzendkosten. Ik wil het heel graag proberen. Ik ben nog een student en heb ook meestal iets te knabbelen nodig op het moment dat ik schoolwerk moet maken. Zo'n box zou ideaal zijn. Wanneer ik de boxbites win, kan ik mooi gezond snacken en kan de zak chips de deur uit.

Daphne 7 augustus 2015 om 20:05

Tijdens de zwangerschap van mijn tweede had ik last van zwangerschapsdiabetes. (Tweede is nu al weer bijna 6 weekjes :)) Door de diabetes moest ik alerter naar mijn eten kijken en kwam ik erachter dat er behoorlijk wat troep in ons zogenaamde gezonde eten zit. Ik vond het lastig om lekkere en gezonde tussendoortjes te vinden die binnen mijn dieet pasten. Maar mijn interesse is gewekt en ik ben dan ook erg nieuwsgierig naar deze box. Met een beetje geluk kan ik mijn man, een echte ongezonde vreter, een lekker alternatief aanbieden. En wie weet zitten er ook verantwoorde snacks tussen voor mijn moeder die altijd met diabetes rekening moet houden. Groetjes Daphne (Leuke site is dit trouwens. Heb hem pas net ontdekt maar al meerdere lekkere dingen gemaakt! )

Ilona 7 augustus 2015 om 13:28

Ahhhhh super leuke actie!! Ik zou HEEEEL graag de Boxbites willen winnen! :D Het concept spreekt mij al langer aan maar helaas vond ik het altijd best prijzig....hopelijk krijg ik door deze actie de kans om te kijken of het pakket het geld waard is ;)

Jolanda 7 augustus 2015 om 09:21

Leuke actie zeg! Ik heb de neiging om te snaaien als ik uit mijn werk kom en nog een uur moet wachten tot mijn man thuiskomt zodat ik kan gaan koken. Helaas is dat dan vooral wat er in de voorraadkast vooraan ligt, en dat zijn niet echt gezonde dingen... Ik zou deze producten graag eens uitproberen :)

Anita 7 augustus 2015 om 09:07

wegens een reorganisatie ben ik vanaf 1 augustus werkloos, hierdoor betrap ik mij er op dat ik snel ongezonde tussendoortjes pak dus kunnen ze maar beter lekker en vooral gezond zijn !!!!!

Alice 7 augustus 2015 om 09:00

Gezonde tussendoortjes, perfect. Na 1 jaar 24 kg afgevallen via Weight Watchers, je leert gezond te koken en te eten, dus deze gezonde tussendoortje passen goed in mijn nieuwe manier van eten!

veerle 7 augustus 2015 om 07:54

Voor mijn dochter van 10 die glutenvrij en melkvrij door het leven gaat

Annette 7 augustus 2015 om 07:17

Sinds vorig jaar aan een healthy lifestyle maar die zak engelse drop wil maar niet uit mn bureaula op school. Wellicht zouden deze healthy snacks de zak kunnen verjagen! ☺️

Heidy Dirks 7 augustus 2015 om 06:14

Beste Sandra, Ik ben in totaal 19 kilo afgevallen en dat wil je graag zo houden. En al ben je zoveel afgevallen wil je toch ook nog wel een iets lekkers tussendoor en als dat verantwoord kan is dat alleen maar goed. Dus ik ben eindelijk wel een beetje nieuwsgierig wat er op de markt is aan lekkere dingen waar je geen schuldgevoel bij hoeft te hebben. Groetjes Heidy

Joleen 6 augustus 2015 om 20:31

Voor mijn werk en na het sporten wil ik graag een gezonde snack nemen en niet die ongezonde snacks waar de supermarktschappen vol mee liggen! Deze box winnen zou super zijn om uit te proberen! :-) :-)

Rachel 6 augustus 2015 om 19:28

Ik zou deze box graag willen winnen omdat het mooi in mijn nieuwe dieet past die ik vanaf maandag ga volgen, en het leuke (lekkere) dingetjes zijn die ik ook mee kan nemen naar school! Waar ik heel veel zin in heb na 3 jaar.. :)

Caroline sterks 6 augustus 2015 om 19:22

Ik sport veel en snack graag maar vind het moeilijk om gezonde lekkere snacks te vinden en De snacks van jullie lijken mij gezond en lekker te zijn dus ik zou ze heel graag willen winnen!

Xezbeth 6 augustus 2015 om 19:19

Ik moet nog een paar kilo aankomen om op gezond gewicht te komen en ik wil dat graag zo verantwoord en gezond mogelijk doen :) Ik ben al heel lang op zoek naar verantwoorde tussendoortjes dus dit is ideaal

yvonne 6 augustus 2015 om 18:58

Geweldige box, ik vind het altijd zo moeilijk om goede tussendoortjes te vinden. Ideaal dit.

Mariska 6 augustus 2015 om 18:57

Op mijn werk ben ik omringt door ongezonde tussendoortjes. Moeilijk te weerstaan maar lukt erg goed! Wat zou het fijn zijn en het nog makkelijker als ik zelf mijn gezonde tussendoortjes in mijn la heb liggen.

Sanne 6 augustus 2015 om 18:46

Ik doe graag mee met deze actie! Momenteel ben ik bezig met afvallen en ik heb ontzettend veel moeite om tussendoortjes te vinden die lekker zijn, maar ook gezond. Door de bomen zie je soms het bos niet meer in de supermarkt. Inmiddels ben ik wel gestopt met snoepen en probeer ik gezonde keuzes te maken, maar soms is het heel erg lastig om je daar aan te houden. Want soms wil je lekker genieten!

Marjolijn 6 augustus 2015 om 18:46

Ik weet dat ik met mijn reactie niet win, maar ik zou gewoon wel eens willen ervaren wat het is. Voor mijzelf en mijn beide kinderen

Fiona 6 augustus 2015 om 18:44

Na vijf kilo te zijn afgevallen heb ik wel wat gezonde snacks nodig om de laatste zeven kilo ook er af te halen

Esmee 6 augustus 2015 om 18:41

Ik ben erg nieuwsgierig naar deze gezonde tussendoortjes. Zelf hou ik er van om gezond te koken en ben daar sinds kort ook fanatiek mee bezig. Maar dit is vaak alleen voor lunch en diner. Gezonde tussendoortjes heb ik nog niet echt gevonden dus door het lezen van dit artikel ben ik erg nieuwsgierig geworden naar deze box vok gezonde tussendoortjes

Renée 6 augustus 2015 om 14:32

Ik ben heel erg nieuwsgierig naar deze spulletjes. Ziet er heel lekker en gezond uit. Hopen, hopen, hopen...Groetjes Renée

Sophie 6 augustus 2015 om 12:43

Na in vijf jaar drie kinderen op de wereld te hebben gezet, is het nu tijd mijn eigen lichaam weer terug te krijgen door veel te sporten en gezond te leven! Daar zou de Boxbites goed bij kunnen helpen!

Sandra 6 augustus 2015 om 11:48

Ik zou deze graag willen winnen omdat de tussendoortjes voor mij ook altijd het moelijkste zijn. Begin ik met gezonde maaltijden loopt het weer spaak op de tussendoortjes. Wellicht kan ik dan hiermee dan eindelijk helemaal de goede weg inslaan.

Joan 5 augustus 2015 om 18:40

Hallo Meerdere redenen ... Hoe jij het brengt, raakt iedereen toch nieuwsgierig

Rebecca Palm 5 augustus 2015 om 18:01

Mijn vriend en ik zijn samen bezig met op het juiste pad te raken qua voeding, sporten en lichaam en zijn erg benieuwd de BoxBites! Het klinkt als een super toevoeging aan ons gezonde eetpatroon en op de foto's zien de snacks er zo goed uit! Zou super zijn als we ze een keer mogen proberen :)

Lies 5 augustus 2015 om 09:29

Ik zou deze boxbites heel graag willen winnen omdat ik hopelijk begin september aan een onwijs leuke nieuwe baan begin (dan ben ik ook net afgestudeerd :-) ), en ook gelijk een gezonde start wil maken! Want, laten we eerlijk zijn, snacken doen we allemaal ;-), maar als er iets gezonds voorhanden is eet ik dat net zo graag (zo niet liever) als iets ongezonds :-)

Debbie 5 augustus 2015 om 06:09

Mijn collega's snoepen erop los, maar ik probeer wat kilo's kwijt te raken. Het zou dan erg fijn zijn om deze gezonde tussendoortjes bij me te hebben!

Cheyenne 4 augustus 2015 om 20:03

ik ben erg benieuwd naar deze snacks. Iedereen heeft het erover en ik vind het best wel lastig om altijd gezonde tussendoortjes mee te nemen naar het werk of een dagje uit. Dan pak je toch al snel iets makkelijks en snel vet . Ik denk dat deze tussendoortjes veel beter zijn en ik zou ze graag eens willen uitproberen of ik hier aan zou kunnen wennen . Ik probeer gezonder te eten dus deze snacks zouden een goed steuntje in de rug zijn. Groetjes. Cheyenne

Marjan 4 augustus 2015 om 19:52

Lekker voor in m'n pas samengestelde 'gezonde' la en om iedere dag iets van mee te nemen naar mijn werk op school!

Naomi 4 augustus 2015 om 19:45

Sinds een aantal weken (na een periode van feestjes en etentjes) weer op de gezondetoer! Alle welke tussen door tjes je dan mag en kan eten vind ik nog erg lastig en elke dag een appel begint ook te vervelen! Dus deze box zou voor mij leuk zijn zo dat ik ook wat meer in tussendoortjes kan variëren

Eefje 4 augustus 2015 om 18:01

Zonder schuldgevoel snaaien, wie wil dat nou niet?!

Aylin 4 augustus 2015 om 14:12

Hey, waarom zou ik dit graag willen winnen? We zijn met vijven thuis en ik ben de enige die het meest snoept. Mama heeft cholesterol dus veel kan ze niet mee snoepen, maar als ze dit doet moet het gezond blijven. Mn broers en papa zijn ook snoepers maar in mindere mate. We zijn alle vijf wel personen die nieuwe dingen proberen en tussendoortjes zullen bij ons niet lang blijven liggen :-). En als het nog eens ene is die iemand SUPER lekker vindt, is het binnen een dag of twee drie op. Dus het zou super zijn voor mij (grootste snoeper!) maar ook mama (voor haar cholesterol). En broers, papie mogen fijn meegenieten. :-)

Isa 4 augustus 2015 om 13:03

Zwanger van een tweeling, dus veel trek maar uiteraard zo gezond mogelijk. Deze tussendoortjes zijn makkelijk mee te nemen, zodat ik altijd en overal mijn honger kan stillen (en die van de twee kleintjes in mijn buik!).

Amanda 4 augustus 2015 om 11:57

Hoe ideaal is het om uit verschillende tussendoortjes te kunnen kiezen? En ze zijn ook nog eens verantwoord! Lijkt me heerlijk om mee te nemen naar kantoor of in de trein :-)

Desiree 4 augustus 2015 om 10:46

Ik zou het graag eens proberen, ben vorig jaar 30 kilo afgevallen en zat prima in mijn vel. Maar sinds mei heb ik gezondheidsproblemen, en ben ik nu midden in mijn chemokuren. Daar werd als eerste gezegd dat het verboden was om te lijnen.Men zag me liever iets aan komen dan afvallen in dit proces. De meeste verzwakken en vallen af tijdens zo,n kuur. Maar ik mag zeggen ik heb tot op heden geluk, ik rol er betrekkelijk goed door heen.Ik voel me niet ziek, en als ik tussendoor naar huis mag, zoek ik gezelligheid. En een kopje thee met iets lekkers is voor mij een moment van gezelligheid. Maar helaas qua gewicht ben ik inmiddels wel 5 kilo gegroeid vanaf begin mei.Misschien is zo,n gezond tussendoortje minder calorierijk en bevredigt het mijn behoefte op dit moment op een verantwoorde wijze. Ik laat me graag verassen.

Saskia 4 augustus 2015 om 09:26

Ik wil de Boxbites willen winnen voor mijn zoon Yan van 8 jaar. Hij eet al een aantal jaar melkvrij en zonder geraffineerde suikers. Kant en klare tussendoortjes zijn moeilijk te vinden, en vaak hetzelfde. Zeker ook voor op school in het trakatiedoosje is wat afwisseling heel erg gewenst.

Maria 4 augustus 2015 om 08:26

ik ben een ontzettende snoepkont. zeker op het werk. het zou dus echt een uitkomst zijn om gezond te kunnen snoepen. alleen noten is een probleem omdat ik daar allergisch voor ben. er staan verder wel heel lekkere dingen tussen

Dayenne 4 augustus 2015 om 07:23

Regelmatig eet ik tussendoortjes en soms neig ik ook naar ongezonde tussendoortjes omdat die toch wel erg lekker zijn. Graag wil ik gezond snacken en het lijkt me leuk en lekker deze verantwoorde tussendoortjes te proberen!

Alies 4 augustus 2015 om 06:08

Graag zou ik de box ook willen winnen. Ik kijk vaak bij ons in de kast omdat ik dan trek heb in een snack. Alleen liggen er dus inderdaad koekjes enzo in. Maar ik vind dat helemaal niet zo lekker, dus op zoek naar een lekkere (en dan ook nog gezonde) snack!

wendy 4 augustus 2015 om 05:51

Wat zou het fijn zijn om dit pakket te winnen en deze tussendoortjes te mogen ervaren. Ik vind het toch wel een van de moeilijkste 'eetmomenten' voor een gezonde hap. Heb al menig producten uitgeprobeerd en zelfgemaakt. Maar de smaak valt toch vaak wat tegen en tijd ontbreekt vaak om zelf iets te maken. Wie weet zijn deze tussendoortjes de uitkomst voor mij om mijn gezonde voeding en aangepaste levensstijl te behouden!

Miriam 4 augustus 2015 om 04:41

Dit is nog eens een leuke, uhh lekkere winactie! Wat zal dat pakket goed uitkomen tijdens onze verhuizing en verbouwing begin september. Dan hebben we nml geen tijd om zelf dit soort lekkere dingen in elkaar te flansen en te halen. Ik heb ooit een naka reep op. Als de rest uit dit pakket ook zo heerlijk smaakt dan komen wij die paar weken wel door en nog gezond ook! Jummie, ik kijk er al naar uit!

YL 4 augustus 2015 om 03:05

Om gezond te kunnen snoepen tijdens mijn eerste zwangerschap :)

Tineke 3 augustus 2015 om 22:40

Ik hou wel van een gezond tussendoortje. Een appel of banaan eet ik dan ook standaard, maar dat wordt wel een beetje saai. Daarom lijkt het me erg leuk om Boxbites uit te proberen. Ik ga vaak als vrijwilliger een week mee op vakantie met een groep mensen met een beperking (1x per maand). Een appel meenemen in de bus of in het vliegtuig vind ik niet zo handig, maar daar zou Boxbites een uitkomst voor zijn! Dat lijkt me erg handig om mee te nemen op reis en is wat langer houdbaar dan een appel of banaan!

MarieJose 3 augustus 2015 om 21:21

Ik stel mezelf beschikbaar om deze te proberen. Gewoon omdat het me lekker lijkt.

Bep Rijksen 3 augustus 2015 om 20:43

Ik ben per 1 augustus met pensioen en moet nu thuis verder gezond eten en snacken. Het afgelopen jaar ben ik ook ongeveer 15 kg afgevallen en wil het graag zo houden. Op mijn 65e maat 40 vind ik prima en ik wil niet meer terug naar 44-46.

joke Aalbers 4 augustus 2015 om 06:52

Veel onregelmatige diensten. lijkt me een prettige aanvulling als je eigenlijk geen tijd hebt om te eten.

Joëlla 3 augustus 2015 om 20:30

Het plaatje van de box maakt het nog spannerder om hem in het echt te mogen ontvangen

bianca 3 augustus 2015 om 20:23

Ik ben benieuwd of gezond echt zo lekker is. Als ik nu bijv. Iets zoets wil grijp je gauw naar iets dat hartstikke ongezond is. Misschien dat ik dan de ongezonde variant kan laten staan

imelda 3 augustus 2015 om 20:19

Ik zou graag deze box willen winnen omdat ik ook een lekker tussendoortje wil eten... Ik kom erg snel aan en moet altijd opletten met wat ik eet.

Mandy 3 augustus 2015 om 20:19

ik zou de box graag willen winnen om mijn vriend over te halen op gezonde en lekkere tussendoortjes over te stappen. En ook lekker om eens iets anders te proberen!

Sandra 3 augustus 2015 om 19:49

Ja dat wil ik wel winnen, ziet er super lekker uit!

laura 3 augustus 2015 om 19:44

Ik heb inderdaad precies hetzelfde! Afvallen lukt.me al jaren niet ondanks vele pogingen strooien de tussendoortjes inderdaad roet in het eten. Ben zo benieuwd of deze echt zo lekker zijn zodat ik liever verantwoorde snacks pak!!☺

Anita H. 3 augustus 2015 om 19:41

Ik ben tamelijk inspiratieloos wat tussendoortjes betreft. Terwijl ik wel dringend behoefte heb aan bruikbare ideeën. Ik ben vaak geruime tijd onderweg. Eigenlijk heb ik het wel een beetje gehad met de rijstwafels en studentenhaver. Dus wie weet kom ik hiermee wel tot nieuwe inzichten. De moeite van het proberen waard.

Syl 3 augustus 2015 om 18:58

Ik zou de Boxbites graag uitproberen. Door gezondheidsproblemen ben ik op een streng dieet, hopelijk mag ik over 4 weken weer langzaam aan alles eten en dan zouden deze gezonde snacks erg welkom zijn!

Martine 3 augustus 2015 om 18:56

Ik ben al een tijdje op zoek naar gezonde tussendoortjes. Ik probeer gewicht te verliezen maar dit valt me zwaar om telkens te blijven volhanden met als gevolg dat ik heel hard schommel tussen 65 en 85 kg. Misschien met deze tussendoortjes dat ik het idee een beetje krijg om iets lekkers "te snoepen"

Melissa 3 augustus 2015 om 18:37

Ik probeer altijd op mn eet patroon te letten om gezond te eten maar die snacks blijven lastig soms. Lijkt me super leuk om dit een keer te proberen! Misschien vind ik dan eindelijk wat lekker en gezonds voor mn snacks.

Tessa 3 augustus 2015 om 18:33

Wauw ik zie deze box ook regelmatig voorbij komen en ben ook erg benieuwd. Ben inmiddels 11 kilo afgevallen en ben echt op zoek naar variatie in mijn tussendoortjes. Als student is 18 euro voor een proefbox best prijzig maar het ziet er allemaal zo lekker uit! Met mijn studie food commerce and technology leer ik veel over eten maar het lijkt me leuk me ook eens in deze sector van het eten te verdiepen.

Angela Matlega 3 augustus 2015 om 18:29

Ik zou hem graag voor mijn zus en beste vriendin en mijzelf willen winnen. We zijn inmiddels een jaar flink aan het sporten en aan het letten op ons eten maar zijn soms nog zoekende qua eten. Dit zou een goed hulpmiddel zijn om gezond en gevarieerd te eten en meer af te vallen. So hopefully i win!

elisabeth 3 augustus 2015 om 18:28

Gewoon, als jij het lekker vindt, moet het wel goed zijn. Ik ben altijd verrast door jouw recepten, verschillende geprobeert. Super!

ingrid 3 augustus 2015 om 18:25

Ik zou welleens de BoxBites willen uittesten. Door mijn schoonzusje ben ik bezig met een gezond diet en al 6kilo kwijt. Ik zou haar graag zo'n box willen geven als bedankje.

Eva 3 augustus 2015 om 18:19

Lijkt mij heel leuk om inspiratie op te doen (maak nu vaak zelf een hel voorraad met verantwoorde tussendoortjes) en ook handig om een voorraadje van gezonde tussendoortjes te hebben voor de momenten dat ik geen tijd heb gehad om zelf in de keuken te staan (lang leve het combineren van een studie en een fulltime werkweek...)

Carola 3 augustus 2015 om 18:17

Graag zou ik de box winnen omdat ik gezonder wil leven door gezond te eten het enige wat mij nog niet lukt is wat variatie zoeken in gezonde tussendoortjes.

Sanne 3 augustus 2015 om 18:17

Ik zou graag n Boxbites winnen. Om mijn zoontje kennis te laten maken met nog meer lekkere gezonde tussendoortjes. Hij vraagt vaak om lekkers en ik geef m dan liever iets gezonds dan snoep.

j 3 augustus 2015 om 18:16

Ik zou graag deze box willen winnen omdat ik heel veel moeite doe om een paar kilootjes aan te komen (vooral niet af te vallen.) Maar ik voel mij er niet goed bij om voor allemaal ongezonde/geraffineerde/gesuikerde troep te kiezen. Met deze gezonde tussendoortjes krijg ik weer wat extra's binnen. Ennnnn het klinkt allemaal onwijs lekker!

El 3 augustus 2015 om 18:14

Ik zou deze box graag willen uitproberen! Ik ben momenteel zwanger en gezonde voeding is erg belangrijk voor de baby. Het zelfgemaakte (suikervrije) bananen-havermoutbrood komt me bijna de neus uit, dus deze box lijkt me een geweldige afwisseling!

rayke 3 augustus 2015 om 18:10

Heerlijk om mijn laatste maand van mijn afstudeerstage mee door te komen! Gezond de arbeidsmarkt betreden met deze arbeidsvitaminen.

Yvon 3 augustus 2015 om 18:08

Ook ik ben met een gezondere eetpatroon bezig & ben ik ondertussen al 20 kilo kwijt. Ook voor me 3 kinderen ( 17,15,9 jaar) zou ik graag deze box willen winnen, zodat we gezonde tussendoortjes kunnen uitproberen.

Daisy 3 augustus 2015 om 18:06

ik zoek steeds achter gezonde dingen. Daarom zal je mij ook treffen op een voedingsbeurs of biobeurs. Dit product ken ik nog niet en ben benieuwd naar de smaken. Met mijn prikkelbaardarmsyndroom ben ik verplicht om een prioriteit te maken van gezonde voeding. Intussen al paleo en superfoods leren kennen

Nele 3 augustus 2015 om 18:06

Ik zou graag de BoxBites willen winnen. Ik probeer dagelijks bezig te zijn met gezond eten. Ik ben elke dag lang onderweg (4u) van en naar mijn werk, maar ik doe mijn job heel graag. Om deze lange dagen draaglijk te maken, heb ik nood aan verschillende gezonde tussendoortjes. Ik eet veel fruit, maar probeer ook regelmatig iets nieuws uit. Dit zou dus ideaal zijn! Ik wil je verder nog veel succes wensen met je blog, ik vind hem heel fijn!

Ellen 3 augustus 2015 om 18:06

Ik ben dol op tussendoortjes en als ze dan ook nog eens lekker en gezond zijn!!!!

Merle 3 augustus 2015 om 18:01

Ik zou graag de Boxbites willen winnen, omdat ik druk bezig ben met afvallen, maar toch heb ik telkens zo'n gigantische zin om te snacken! En aangezien de boxbites hier een gezondere versie van zijn zou ik deze erg graag willen winnen! :D

Ellinda 3 augustus 2015 om 17:58

Deze box zou ik graag willen proberen omdat we in ons gezin veel gezonder zijn geworden! We hebben heel onze leefstijl om gegooid en willen dit graag zo houden! Maar wij lusten ook wel iets tussen door! En daarom liikt me deze bix juist ideaal om te winnen! Groetjes Ellinda

Lieke 3 augustus 2015 om 17:57

Ik zou deze box graag willen winnen! Vanaf 5 juni 14,4 kilo afgevallen en nog bezig. Een hele ommezwaai voor mij waarbij ik heel bewust ben geworden van wat ik eet. Een mooie kans om te oriënteren op healthy snacks! :)

Willeke 3 augustus 2015 om 17:46

Ja ik zou deze box heel graag willen winnen.Op kantoor bij ons word veel gesnoept en zo kan ik mijn 5 collega's ook gezond laten snacken en nog meer overtuigen van mijn zoveel mogelijk suikervrij eten.

Debbie Hartman 3 augustus 2015 om 17:46

Ik zou heel graag de box willen winnen om samen met mijn vriend te willen uit proberen. Ben altijd op zoek naar lekkere tussendoortjes en vind het moeilijk om dan de gezonde te pakken. Wie weet is dit mijn ding!!

claudia 3 augustus 2015 om 17:43

Ik zou graag de boxbites willen winnen omdat ik pas 10 kg ben afgevallen maar net terug ben van 3 weken USA en er weer 3 aangekomen ben. Fastfood kwam mn neus uit, nu weer aan het lijnen, dus een verantwoord tussendoortje is nu welkom.

Wilma 3 augustus 2015 om 17:43

Ja heel graag! Qua ontbijt, lunch en diner weet ik altijd wel gezonde variaties te bedenken, maar voor tussendoortjes vind ik het knap lastig. Met deze winactie kan ik mooi ontdekken of dit concept iets voor mij is!

Karin 3 augustus 2015 om 17:43

Omdat ik heel benieuwd ben naar verantwoorde tussendoortjes (wie niet..). Ik ga me sowieso eens verdiepen in het abonnement klinkt goed. Ga door met de lekkere recepten, pas sinds kort Fan van deze pagina, maar hij staat bij de favorieten en daar blijft hij nog heeeeeel lang!!

Wendy 3 augustus 2015 om 17:41

Ik zou graag de box winnen omdat ik altijd op zoek ben naar nieuwe, gezonde en verantwoorde tussendoortjes.. Op deze manier kan ik in 1x heel veel nieuws uitproberen..

Thari 3 augustus 2015 om 15:37

Ik ben in 6 maanden tijd 24 kilo afgevallen. Helaas blijft de weegschaal stil staan de afgelopen tijd. Ik denk dat deze snackbox ideaal voor mij is. Ik studeer, loop stage, werk en daarnaast sport ik iedere dag 1,5 uur. Gezonde snacks lekker makkelijk mee te nemen klinkt als muziek in mijn oren!

Kim 3 augustus 2015 om 15:30

Ik doe ook graag mee! Ik wil niet dat mijn drukke schema ervoor zorgt dat ik niet gezond kan snacken. Als ik deze box win kan ik mijn collega's eindelijk eens laten zien dat er een alternatief is voor de Mars uit de automaat ;)

Laura 3 augustus 2015 om 15:01

Ik vind het altijd leuk om nieuwe producten te ontdekken, en gezond eten is toch wel belangrijk. Alles in je lichaam draait tenslotte om voeding! Toch hou ik wel van snacks, dus ik ben enorm benieuwd naar een gezond tussendoortje!

Lara 3 augustus 2015 om 10:03

Ik zou graag de Boxbites willen winnen. Ik ben inmiddels door gezond eten en 6-7 keer per week trainen 20 kilo afgevallen. Ik eet nog steeds 1300 calorieen per dag en ben heel benieuwd naar deze gezonde tussendoortje, omdat het in calorierestrictie wel belangrijk is voedsel te consumeren dat ook daadwerkelijk voedzaam is. Dit lijkt me een mooie kans om de Boxbites te proberen!

Sil 3 augustus 2015 om 08:57

Wow, tijdens mijn dagelijks bezoekje aan deze site zag ik ineens allemaal nieuwe smaakjes, lekkere dingetjes!! Lijkt me echt super om dat allemaal es uit te gaan proberen. Ben met gemak wel een beetje uitgekeken op mijn zelfgemaakte mueslirepen, bananenbrood, dadelsnackjes en home made lions....... Tijd voor nieuwe inspiratie dus!!