De maand van LeukeRecepten – september 2018

De maand september was een drukke maand, niet alleen met verjaardagen maar ook met verschillende afspraken en ik merkte dat de zomervakantie nu echt voorbij was. Maar Eric en ik mochten nog een weekje weg in september, kijk mee waar naar toe.

Mijn kleine nichtje werd 2 en dat werd gevierd met taart en een leuk feestje. Wat wordt ze al groot!

Ook mijn schoonbroer Bart gaf een feestje op zijn dakterras met heerlijke cocktails, maar dat mag ook wel als je een site hebt met cocktailrecepten genaamd Cocktailicious :)

We waren uitgenodigd voor een persreis naar Cyprus, hoe gaaf was dat! We hebben kennis gemaakt van de Cypriotische keuken en het land. Mijn verslag van Cyprus staat inmiddels al online.

We hadden een afspraak bij Piet Hein Eek, een van mijn favo restaurantjes om te lunchen in Eindhoven. Dit was mijn lunch van een vega broodje met biet. Zo lekker!

En toen was ik zelf ook nog jarig! Hiep hiep hoera! Ik werd 32 en vierde dit met een etentje bij de Italiaans Dolce Vita in Son.

Sabine van Oh My Foodness bracht een nieuwe boek uit genaamd: Cheesecake. Yes, dus met heel veel lekkere cheesecake recepten. Ik maakte er ook al eentje die binnenkort online komt.

Ik ging naar het event Meet the Foodies, georganiseerd door mijn mediabureau. Hierbij werden er verschillende presentaties gegeven en was er tijd voor een borrel.

Ook mijn zusje had iets te vieren, ze is geslaagd voor haar opleiding. Daarom was het ook bij haar feest, en dat was een mooie gelegenheid om haar nieuwe kitten te zien. So cute!

Naast al die leuke feestjes, reisjes en afspraken werd er ook nog hard gekookt en gewerkt. Want alles moet ook weer ingehaald worden, ik heb helaas geen collega die het overneemt. Dus dat betekent vaak in de avonduren nog even achter de computer, maar dat is niet erg, zeker niet samen met Payo.

Om mijn verjaardag te vieren ging ik ook nog eten met mijn vriendin en dochtertje bij Mr Sister in Eindhoven. Ik bestelde een heerlijke burger met zoete aardappel frietjes, zo lekker!

Ik kreeg ook echt heel veel leuke foodpost! Het nieuwe boek van ottolenghi genaamd Simpel, 3 nieuwe smaken Tony Chocolonely, nieuwe appeltaart mix en cakemixen van Koopmans.

En het ging nog wel even door: vegan roze koeken van Donny Craves, Plantaardige drinks van Becel en nieuwe gevulde wraps en tosti’s van No Fairytales. Zo leuk om allemaal te mogen proeven! Op mijn Instagram (stories) deel ik er meer over en wat ik er van vind.

Dat was het weer, oktober is gelukkig ietsjes rustiger (denk ik) maar ik ben achter de schermen bezig met wat aanpassingen voor de site waarvoor ik laatst ook een enquete heb gehouden. Dus to be continued! Wil je op de hoogte blijven nieuw recepten, weetjes en persoonlijke updates? Volg me dan op Instagram.

1 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Reacties

Laat je reactie achter

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!