gerechten

Spaghettitaart
  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 25 min oventijd
  • 4 personen
  • **

Deze vegetarische spaghettitaart is een smaakvol en kleurrijk gerecht vol met groenten zoals courgette, paprika in een heerlijke tomatensaus. Volg ons eenvoudige recept en maak de spaghetti al dente, meng met de saus en bak in de oven totdat de spaghettitaart knapperig en goudbruin is.

Oreo cheesecake
  • Tussendoortjes
  • 40 min + 1 uur oventijd + 6 uur opstijven
  • 10 personen
  • **

Maak indruk op je vrienden en familie met deze heerlijke zelfgemaakte Oreo cheesecake. Een heerlijke traktatie van de romige smaak van cheesecake met de knapperige textuur van Oreo koekjes. Maak de cheesecake af met een topping van witte chocolade en extra Oreo’s!

Aspergeragout
  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • **

Geniet van een heerlijke zelfgemaakte romige aspergeragout in een knapperig pasteibakje. Met verse witte asperges en erwtjes, lekker voor een speciale gelegenheid of gewoon voor een gezellig diner thuis.

Tajine met groenten
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 30 min kooktijd
  • 5 porties
  • **

De Marokkaanse keuken heeft ontzettend veel bekende gerechten, waaronder de tajine. Deze variant met wortel, kikkererwten en aardappel maak je makkelijk zelf in je eigen keuken en is ook nog helemaal plantaardig.

Ovenschotel met gehakt en aardappel
  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 30 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Probeer deze heerlijke ovenschotel met aardappel, gehakt, prei en champignons. Dit gemakkelijke recept is perfect voor een doordeweekse avondmaaltijd en zit boordevol smaak. De ovenschotel is eenvoudig te bereiden en bevat enkel basisingrediënten die gemakkelijk verkrijgbaar zijn.

Chocolade overnight oats
  • Ontbijt
  • 10 min bereidingstijd
  • 1 portie
  • *

Ben je nog op zoek naar een lekker, simpel en voedzaam ontbijt? Deze chocolate overnight oats maak je in slechts enkele minuten en kun je de volgende ochtend meenemen naar werk of school. En… het is ook nog eens 100% plantaardig en glutenvrij.

Couscous met kikkererwten
  • Lunch
  • 5 min + 10 min
  • 2 personen
  • **

Heerlijke couscous met kikkererwten, groenten en amandelen. Een makkelijk én lekker recept dat je in een mum van tijd op tafel hebt staan.

Broodje geitenkaas
  • Bakrecept
  • 10 min
  • 2 stuks
  • *

Heerlijke lunch van een knapperig belegd broodje. Geniet van de perfecte combinatie van de hartige geitenkaas, zoete honing en knapperige walnoten op dit versgebakken broodje. Makkelijk in 10 minuten gemaakt

Club sandwich
  • Lunch
  • 15 min
  • 2 stuks
  • *

Deze klassieke club sandwich met getoast brood, kaas, kipfilet en tomaat is een echte topper. Het is een hartige sandwich die perfect is voor een stevige lunch of een lichte avondmaaltijd. Tip: probeer eens aioli in plaats van mayonaise

Paaskoekjes
  • Bakrecept
  • 30 min + 15 min + 30 min wachten
  • 20 stuks
  • **

Vier Pasen met deze heerlijke knapperige paaskoekjes! Dit recept is gemakkelijk te volgen en geeft je een perfect resultaat. Versier de koekjes met pastelkleurige glazuur en vrolijke sprinkles voor een extra feestelijke uitstraling. Ook leuk voor kinderen.

Quiche met gorgonzola
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 55 min oventijd
  • 6 personen
  • **

Deze heerlijke gorgonzola quiche met spinazie, walnoten en peer is de perfecte keuze voor liefhebbers van hartige en zoete smaken. De romige gorgonzola en de knapperige walnoten vormen een perfecte combinatie met de zachte spinazie en zoete stukjes peer

Chocolade bananenbrood muffins
  • Bakrecept
  • 10 min + 25 min
  • 8 stuks
  • **

Super lekkere gezonde chocolade bananenbrood muffins, lekker smeuig met een crunch van hazelnoten. Een ideaal tussendoortje!

Wraprolletjes met geitenkaas
  • Lunch
  • 20 min
  • 3 personen
  • *

Geniet van deze heerlijke en eenvoudige vegetarische rolletjes van tortillawraps met geitenkaas en walnoot. Een heerlijk hapje of lichte lunch met slechts 5 ingrediënten. Perfect voor als je weinig tijd hebt maar toch een lekker hapje of tussendoortje wil maken. 

Pizza met ei en spinazie
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 15 min oventijd
  • 3 personen
  • **

Ontdek hoe je een heerlijke en voedzame pizza met ei en spinazie maakt. Deze smakelijke vegetarische pizza met een romige laag kruidenroomkaas, groenten en ei is een leuke twist op een klassieke pizza. 

Rijstepap met kaneel
  • Ontbijt
  • 5 min + 25 min
  • 2 personen
  • **

Heerlijke romige rijstepap met kaneel en vanille. Lekker als oud Hollands dessert en bovendien lactosevrij en vegan.

Proteïne pannenkoeken
  • Ontbijt
  • 25 min
  • 12 stuks
  • *

Lekkere pannenkoekjes met een extra dosis eiwit. Lekker met een topping van Griekse yoghurt en fruit. Ideaal voor na het sporten of om je dag goed mee te beginnen. 

Mexicaans gevulde eieren
  • Hapjes en snacks
  • 15 min + 8 min kooktijd
  • 8 stuks
  • *

Een heerlijke kruidige variant op de gevulde eieren met tacokruiden, jalapeño peper en tortilla chips. Lekker bij de borrel of paasbrunch.

Broccoli stamppot
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • *

Op zoek naar een snelle en gemakkelijke maaltijd die boordevol smaak zit? Probeer dit recept voor broccoli stamppot eens. Alles wat je nodig hebt is o.a. broccoli, aardappelen en kruiden om de perfecte combinatie van smaken te creëren. Lekker met wat krokante walnoten. 

Gnocchi in romige champignonsaus
  • Hoofdgerecht
  • 10 min voorbereidingstijd + 15 min kooktijd
  • 2 porties
  • **

Deze romige gnocchi is heerlijk zacht en wordt geserveerd in een romige champignonsaus met spinazie.

Millionaire’s shortbread
  • Bakrecept
  • 30 min + 20 min oventijd
  • 15 stukken
  • **

Makkelijke chocolade caramel bars met een heerlijke krokante koekbodem van shortbread en romige karamel vulling en chocolade topping.

Smashed potatoes met knoflook
  • Bijgerecht
  • 15 min kooktijd + 30 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Dé manier om je aardappelen lekker krokant te maken is door ze eerst te koken en daarna te ‘smashen’. Het is ideaal als bijgerecht en ze zijn het allerlekkerst met knoflook(poeder) en een sausje.

Paksoi recept met noedels
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • **

Heerlijke paksoi roerbak met teriyakisaus geserveerd met noedels, champignons en kip of vega stukjes uit de wok.

Hollandse traybake met aardappel
  • Hoofdgerecht
  • 10 min + 25 min oventijd
  • 3 personen
  • *

In 10 minuten doe je alle voorbereidingen voor deze makkelijke traybake met aardappels, bloemkool en wortel. Lekker met een frisse yoghurtdip met munt.

Glutenvrije basiscake
  • Bakrecept
  • 15 min + 55 min
  • 10 plakjes
  • **

Een heerlijke glutenvrije basiscake met vanille. Bak hem nu makkelijk zelf met dit recept.