gerechten

Vegan ijs met Oreo
  • Nagerecht
  • 10 min + 30 min
  • 6 personen
  • **

Vegan oreo ijs, het perfecte ijs voor de zomer zonder ijsmachine!

Bananenbrood gezond recept
  • Tussendoortjes
  • 10 min + 50 min oventijd
  • 1 cake
  • **

Maak zelf een gezond en lekker bananenbrood met dit makkelijk basisrecept met maar 7 ingrediënten! Natuurlijk gezoet door banaan en een snufje kaneel.

Couscous met perzik
  • Bijgerecht
  • 25 min
  • 4 personen
  • **

Lekker salade als lunch of bij de BBQ van couscous met munt, perzik en komkommer. Lekker zomers en fris en zoet van smaak.

Blondies met macadamia
  • Bakrecept
  • 20 min + 30 min
  • 12 personen
  • **

Deze blondies, de lichte variant op brownies, waren echt perfect gelukt! Iets krokant van buiten en lekker nog iets chewy van binnen.

Griekse stokbroodjes met tzatziki
  • Lunch
  • 25 min
  • 8 stuks
  • *

Lekker als lunch of als hapje: een krokant geroosterd broodje met komkommer en tzatziki en toppings

Risotto met garnalen
  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 2 personen
  • **

Heerlijke smeuïge risotto met tomaat en gebakken garnalen met optioneel een lekkere spicy touch

Lactosevrije quiche met aubergine
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 30 min
  • 6 personen
  • **

Een heerlijke quiche met parmaham, aubergine, pesto en zongedroogde tomaten.

Vegan chocolate chip koekjes
  • Bakrecept
  • 25 min + 15 min oventijd
  • 12 stuks
  • **

Heerlijke chocolate chips koekjes, precies zoals ze horen te zijn, maar dan geheel plantaardig gemaakt met makkelijke basisingredienten

Bruschetta’s met fruit
  • Lunch
  • 20 min
  • 8 stuks
  • *

Deze zoete bruschetta’s zijn heerlijk om eens mee af te wisselen, lekker op een feestje of bij de high tea

Vis met sesamkorst
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • **

Vis in een krokante korst van sesam met een Oosterse twist, door de korst blijft de vis lekker mals en niet droog

Sticky bloemkool met rijst
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 30 min oventijd
  • 2-3 personen
  • **

Een heerlijke maaltijd met bloemkool in de hoofdrol. Gebakken in een jasje van licht pittige sesamsaus.

Mini Oreo ijstaartjes
  • Nagerecht
  • 30 min + 6 uur invriezen
  • 12 stuks
  • *

Lekker als toetje of ijskoud gebakje: ijstaartjes met Oreo gemaakt met maar 4 ingredienten!

Poké bowl met watermeloen
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2 bowls
  • **

Lekker verfrissende vegan bowl met rijst, watermeloen en edamame. Ideaal op een warme zomerse dag!

Romige zoete aardappel BBQ salade
  • Bijgerecht
  • 20 min + 1 uur afkoelen
  • 4 personen
  • *

Tover de standaard aardappelsalade voor bij de BBQ om tot een gezondere variant van zoete aardappel met een lichte maar romige yoghurt dressing.

Aardbeien muffins
  • Bakrecept
  • 20 min + 25 min oventijd
  • 9 stuks
  • **

Heerlijke luchtige muffins met stukjes verse aardbei en een vleugje vanille

Paella kroketjes
  • Hapjes en snacks
  • 45 min
  • 12 stuks
  • **

Deze kroketjes gevuld met paella rijst zijn ideaal om een restje paella mee op te maken of als lekkere Spaans hapje op een feestje

Vegan smoothie met kersen
  • Ontbijt
  • 10 min
  • 2 glazen
  • *

Een romige smoothie gemaakt van banaan en kersen en een vleugje amandel

Vegan moussaka
  • Hoofdgerecht
  • 45 min oventijd + 45 min
  • 4 personen
  • **

Heerlijke Griekse ovenschotel met aardappeltjes, vegetarisch gehakt en vegan bechamelsaus

Aardbeiensalade met geitenkaas
  • Lunch
  • 15 min
  • 2 personen
  • *

Heerlijke frisse salade met geitenkaas, basilicum en aardbeien en een lichte balsamico dressing

Vegan muffins met blauwe bessen
  • Bakrecept
  • 20 min oventijd + 30 min
  • 12 stuks
  • **

Deze muffins zijn helemaal vegan, lekker met blauwe bessen en een vleugje citroen

Taartbodem
  • Bakrecept
  • 30 min + 30 min oventijd
  • 1 taartbodem
  • *

Makkelijk basisrecept voor een heerlijke licht krokante taartbodem, te vullen met een vulling naar keuze.

Pasta all'arrabbiata
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • **

Heerlijke spaghetti in een heerlijke licht pittige zelfgemaakte tomatensaus van roma tomaatjes en chili, lekker met Parmezaanse kaas

Oosterse snijbonen roerbak
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2-3 personen
  • **

Lekker makkelijk en snel vega(n) wokgerecht van tempeh met snijbonen en paprika in een teriyakisaus.

Citroenkoekjes met vulling
  • Bakrecept
  • 45 min + 15 min oventijd
  • 15 stuks
  • **

Heerlijke knapperige citroenkoekjes met een romige vulling, lekker bij de koffie of thee