gerechten

Italiaanse boerenkoolstamppot
  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 2 a 3 personen
  • *

Een smakelijke boerenkoolstamppot met een Italiaanse twist door de pesto en zongedroogde tomaatjes.

Gezonde chocoladetruffels met noten en kokos
  • Tussendoortjes
  • 15 min
  • 15 stuks
  • *

Van deze gezonde balletjes van dadels, noten en een laagje kokos kun je met een gerust hart snoepen.

Bietenwrap met zalm
  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 5 stuks
  • *

Deze bietenwraps bevatten extra groenten en zijn heerlijk in combinatie met gebakken zalm en avocado.

Croissant pudding
  • Ontbijt recept
  • 15 min + 40 min oventijd
  • 4 tot 6 personen
  • *

Gooi croissantjes van 1 of 2 dagen oud niet weg, maar maak er een heerlijke broodpudding van met chocolade.

Gevulde dadels
  • Hapjes en snacks
  • 10 min
  • 12 stuks
  • *

Een heerlijke snack voor op een borrelplankje of bij een kaasplankje

Curry met aardappel en kip
  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 3 personen
  • *

Groente, aardappels en vlees uit 1 pannetje in een heerlijke kruidige curry saus

Gevulde pizza ballen
  • Hapjes en snacks
  • 25 min + 20 oventijd
  • 8 stuks
  • *

Een lekkere snack of borrelhap maak je super makkelijk met deze gevulde pizzaballen

Gevulde Halloween paprika
  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 25 min oventijd
  • 4 stuks
  • *

Met Halloween snel iets leuks op tafel zetten? Wat dacht je van deze gruwelijk lekkere gevulde paprika’s!

Pizza garnalen
  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 15 oventijd
  • 2 pizza's
  • *

Probeer eens iets anders dan een plakje salami of ham en maak deze pizza met garnalen en tomaat!

Quiche met prei en salami
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 35 min
  • 3 personen
  • *

Heerlijke hartige taart gevuld met prei en salami. Lekker als lunch of met een salade of soep als diner.

Pittige pompoensoep
  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 6 personen
  • *

Een heerlijke oranje herfstsoep van wortel en pompoen met een pittig accentje

Courgette rolletjes met zalm
  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 10 stuks
  • *

Zalm en avocado is altijd een goeie combi, vooral in deze gegrilde courgette rolletjes

Gevulde appelbollen met bladerdeeg
  • Bakrecept
  • 30 min + 30 oventijd
  • 6 stuks
  • *

Gevulde appels met spijs in een krokant jasje van bladerdeeg, lekker en makkelijk zelf te maken.

Pastaschotel caprese
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 20 oventijd
  • 3 personen
  • *

Alle ingrediënten van een salade caprese gecombineerd in een lekkere ovenschotel met pasta

Spruitjes met worst van de bakplaat
  • Hoofdgerecht
  • 15 min + 25 oventijd
  • 2 a 3 personen
  • *

Laat de oven zijn werk doen en maak aardappels, vlees en groenten super makkelijk en snel van de bakplaat

Pasta a la Roberto
  • Hoofdgerecht
  • 50 min
  • 2 a 3 personen
  • *

Dit Italiaanse recept maakte Roberto uit Tollo voor mij tijdens onze foodtour door Abruzzo

Plaattaart met perzik
  • Bakrecept
  • 25 min + 45 oventijd + 30 wachten
  • 9 tot 12 personen
  • *

Makkelijke taart met een lekkere bodem en een zachte en zoete topping van perzik

Pompoen lasagne
  • Hoofdgerecht
  • 45 min + 30 min oventijd
  • 3 personen
  • *

Heerlijke herfstige lasagne met laagjes geroosterde pompoen, spinazie en ricotta

Krokante aubergine snacks
  • Voorgerecht
  • 40 min
  • 1 schaaltje
  • *

Aubergine in een krokant jasje met een heerlijke frisse yoghurt saus

Sticky kip cola
  • Hoofdgerecht
  • 15 min + 1 uur
  • 2 tot 3 personen
  • *

Kip in een lekkere sticky en zoete maar toch ook licht spicy saus gemaakt van o.a. Coca Cola.

Sperziebonensoep met pesto
  • Voorgerecht
  • 25 min
  • 2 grote kommen
  • *

Wat doe je met een restje sperziebonen? Maak er deze heerlijke groene soep van!

Aardappelschotel met gehakt
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 20 oventijd
  • 2 a 3 personen
  • *

Makkelijke aardappelschotel met gehakt en verschillende groenten onder een laagje gegratineerde kaas.

Gestoomde prei rolletjes
  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 15 min
  • 4 personen
  • *

Dit recept is ideaal voor in de stoomoven en zet zo een heerlijke vegetarische maaltijd op tafel.

Aardappeltaart met gehakt
  • Hoofdgerecht
  • 45 min + 40 oventijd
  • 4 tot 6 personen
  • *

De ‘gewone’ aardappels, groenten en vlees in een taartvorm, zo lust vast iedereen het!