gerechten

Portobello met pompoen risotto
  • Voorgerecht
  • 45 min + 5 min gratineren
  • 6 stuks
  • *

Een heerlijk herfstrecept van gevulde grote champignons met een romige risotto met pompoen gegratineerd met Parmezaanse kaas uit de oven.

Mini zuurkooltaartjes
  • Lunch recept
  • 25 min + 25 oventijd
  • 6 stuks
  • *

Kleine hartige taartjes met zuurkool en rookworst, een heerlijke winterse combi.

Frittata met broccoli
  • Hoofdgerecht
  • 15 min + 35 oventijd
  • 3 personen
  • *

Een ideale manier om restjes mee op te maken of om groenten in te verstoppen.

Rode bieten spread
  • Hapjes en snacks
  • 10 min
  • 1 kommetje
  • *

De rode bieten spread met geitenkaas is een heerlijke spread voor op bruschetta, de boterham of voor op de borrelplank.

Toast met zalm en avocado spread
  • Ontbijt recept
  • 15 min
  • 3 porties
  • *

Deze romige avocadospread is een heerlijke combinatie met zalm en knapperige komkommer rolletjes. Helemaal geschikt als ontbijt, lunch of als feestelijk voorgerecht.

Gevulde aardappeltjes met bosui en bacon
  • Bijgerecht
  • 30 min + 10 oventijd
  • 16 stuks
  • *

Deze met roomkaas en bacon gevulde aardappeltjes zijn erg lekker als bijgerecht tijdens het kerst diner of als lekker hapje tijdens de feestdagen.

Courgetti ovenschotel met feta
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 10 min oventijd
  • 2-3 personen
  • *

Een lekkere koolhydraatarme maaltijd met slierten courgette in een zelfgemaakte tomatensaus uit de oven

Vegan quiche met paddenstoelen
  • Hoofdgerecht
  • 60 min
  • 4 personen
  • *

Deze quiche is gemaakt zonder ei en room maar met tofu,wat deze quiche veganistisch maakt. Tevens is de quiche is gevuld met allemaal lekkere groenten.

Gevulde portobello's met mexicaanse vulling
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 10 min oventijd
  • 4 stuks
  • *

Grote champignons gevuld met een heerlijke vegetarische vulling met een Mexicaanse twist.

Pasta met groenten en hüttenkäse
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 4 personen
  • *

Simpele pasta met lekker veel groenten en een schep frisse hüttenkäse

Speculaas crumble taartjes met peer
  • Bakrecept
  • 30 min + 25 oventijd
  • 6 stuks
  • *

Mini taartjes met een vulling van peer en amandelspijs en een krokante topping

Romige kippensoep met champignons
  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • *

Van een kommetje van deze kippensoep met champignons knap je weer op!

Gnocchi met blauwe kaas en paddenstoelen
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • *

Dit gerecht is onwijs herfstig met paddenstoelen, blauwe kaas, spinazie en natuurlijk de gnocchi.

Chocolade brownie wafels
  • Nagerecht
  • 40 min
  • 6 stuks
  • *

Deze smeuïge chocolade wafels zijn heerlijk als toetje of bij de koffie of thee

Salade met gegrilde tonijn
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2 personen
  • *

Heerlijke vullende maaltijd salade met gegrilde tonijn, peultjes en aardappeltjes.

Wrap rol met roti kip
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 4 stuks
  • *

Een makkelijke en snelle versie van roti met kip en boontjes in een wrap

Halloween appelflappen
  • Tussendoortjes
  • 30 min + 20 min oventijd
  • 5 stuks
  • *

Leuk om samen met de kinderen te maken: appelflappen in de vorm van een scary Halloween pompoen

Ontbijt smoothie met havermout
  • Ontbijt recept
  • 5 min
  • 2 porties
  • *

Deze smoothie is een echte ontbijttopper, omdat er door de toevoeging van havermout en lijnzaad extra vezels in zitten. Dat betekend langer een verzadigd gevoel!

Oosterse yakitori spies
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 45 min koken + 30 min marineren
  • 6 stuks
  • *

Er zijn onwijs veel soorten yakitori; van kip, rundvlees of vis. De meest klassieke versie is toch wel de spies van kip en bosui.

Gnocchi in pompoensaus
  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 4 personen
  • *

Een heerlijk vegetarische maaltje van zachte gnocchi in een licht pittige pompoensaus

Tomaten bladerdeeghapjes
  • Hapjes en snacks
  • 15 min + 25 oventijd
  • 15 stuks
  • *

Simpel maar lekker vegetarisch hapje van tomaat uit de oven

Jambalaya met kip
  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 4 personen
  • *

Deze Amerikaanse variant van paella met rijst, kip en bleekselderij is heerlijk op smaak gebracht met chorizo en cajun.

Pannenkoeken met peer en geitenkaas
  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 6 stuks
  • *

Hartige pannenkoeken met peer gevuld met rucola en geitenkaas

Pasta met gamba's in romige saus
  • Hoofdgerecht
  • 30 mimuten
  • 2 personen
  • *

Dit pasta gerecht is lekker romig en fris door de toevoeging van citroensap. Een heerlijke combinatie met garnalen en knapperige groene aspergetips.