gerechten

Pittige aardappeltjes uit de oven
  • Bijgerecht
  • 10 min + 35 oventijd
  • 2 a 3 personen
  • *

Pittig gekruide aardappeltjes met citroenmayonaise, lekker bij vlees, vis of als snack

Ovenschotel met gehakt en snijbonen
  • Hoofdgerecht
  • 45 min + 25 oventijd
  • 4 personen
  • *

Gehakt met snijbonen en tomaat onder een laagje aardappelpuree met een Indiase twist

Tortilla chips met komkommersalade
  • Bijgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • *

Frisse komkommer salade met krokante zelfgemaakte tortilla chips

Gevuld stokbrood met gehakt
  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 15 min
  • 6 stuks
  • *

Lekkere lunch of simpele maaltijd: gegratineerde stokbroodjes met gehakt en groenten

Tortellini met ratatouille
  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 4 personen
  • *

Gevulde pasta met een heerlijke tomatensaus met lekker veel groenten. Vegetarisch en makkelijk!

Kip stripes met sesam
  • Hapjes en snacks
  • 20 min + 25 oventijd
  • 6 stuks
  • *

Malse stukjes kip uit de oven met een krokant korstje van sesam

Galettes met appel
  • Nagerecht
  • 30 min + 30 min oventijd + 1 uur wachten
  • 4 stuks
  • *

Frans gebak met een vulling van appel, lekker als toetje met ijs of slagroom

Kip siam
  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 2 a 3 personen
  • *

Zelfgemaakte kip siam met paprika in een heerlijke Oosterse saus, gemaakt zonder pakjes en zakjes!

Quinoa muffins met spinazie
  • Tussendoortjes
  • 30 min + 25 oventijd
  • 10 stuks
  • *

Een gezond en hartig tussendoortje met quinoa, ideaal om mee te nemen naar je werk of school

Gegratineerde schnitzel
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2 personen
  • *

Pimp je schnitzel en garneer deze met groente en lekker veel gegratineerde kaas

Mexicaans gevulde avocado
  • Voorgerecht
  • 30 min + 5 min grillen
  • 4 stuks
  • *

Deze gegrilde avocado’s met een heerlijke taco vulling zijn lekker als lunch of als voorgerecht

Zelfgemaakte soesjes met slagroom
  • Bakrecept
  • 45 min + 20 oventijd
  • 40 a 50 stuks
  • *

Deze gevulde soesjes met slagroom en aardbeien zijn leuk om uit te delen of voor bij de high tea

Groentesticks met tomatendip
  • Tussendoortjes
  • 15 min
  • 3 a 4 potjes
  • *

Gezonde snack van groente met yoghurtdip voor op tafel die er ook nog eens vrolijk uit ziet!

Tropische kip kokos salade
  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 20 oventijd
  • 2 personen
  • *

Heerlijke zomerse salade van krokante kip in een kokos jasje met avocado en mango

Caprese salade met perzik
  • Voorgerecht
  • 10 min + 20 min oventijd
  • 2 personen
  • *

De klassieke caprese salade kent iedereen wel, maar met deze variant met gekarameliseerde perzik en rucola kun je iedereen verrassen!

Asperges met ham en mozzarella
  • Voorgerecht
  • 20 min
  • 4 personen
  • *

Lekker en simpel voorgerechtje voor een Italiaanse maaltijd zoals een pasta

Pitabroodje met gegrilde kaas
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 stuks
  • *

Vegetarisch broodje met gegrilde halloumi kaas en aubergine en een pittige saus

Quiche caprese
  • Hoofdgerecht
  • 40 min + 45 oventijd
  • 4 personen
  • *

Wie dol is op salade caprese met tomaat, mozzarella en basilicum houd vast ook van deze quiche!

Wraps met pulled chicken
  • Hoofdgerecht
  • 50 min
  • 4 stuks
  • *

Goed gevulde wraps met stukjes gegaarde pikante kip en avocado

Vis met panko en tomaat
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 15 oventijd
  • 2 personen
  • *

Vis uit de oven met een knapperig korstje en zoete geroosterde tomaatjes

Pasta ovenschotel gorgonzolasaus
  • Hoofdgerecht
  • 40 min + 20 oventijd
  • 4 personen
  • *

Vegetarische ovenschotel met pasta en spinazie in een romige gorgonzolasaus

Varkenshaas uit de Airfryer
  • Hoofdgerecht
  • 15 min + 14 min
  • 2 personen
  • *

Deze varkenshaas uit de Airfryer is super mals van binnen en lekker krokant van buiten!

Vispannetje uit Abruzzo
  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 2 a 3 personen
  • *

Dit recept van vis in tomatensaus maakte ik tijdens mijn foodtour door Abruzzo in Italie

Couscous met wortelballetjes
  • Hoofdgerecht
  • 1 uur
  • 2 personen
  • *

Groene couscous met verse kruiden en vegetarische wortelballetjes