Varkenshaasmedaillons met peperroomsaus
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • *

Malse varkenshaas omwikkeld met spek geserveerd met een romige pepersaus

Indische pasteitjes
  • Hapjes en snacks
  • 45 min
  • 4 personen
  • *

Heerlijke met gehakt en selderij gevulde Indische pasteitjes. Lekker als bijgerecht, als snack tussendoor of bij de borrel.

Klepon
  • Hapjes en snacks
  • 35 min
  • 20 stuks
  • *

Heerlijk zoet en makkelijk te bereiden Indisch hapje met palmsuiker en kokos.

Tips biefstuk
  • 16-11-2012
  • 0 reacties
  • Sandra

Hoe bak je een biefstuk rare, medium of well-done? En hoe breng je dit lekkere stuk vlees lekker op smaak?

Turkse feta rolletjes
  • Hapjes en snacks
  • 40 min
  • 24 stuks
  • *

Lekker hartig Turks hapje van fetakaas in filodeeg, ook wel sigara boregi genoemd. Heerlijk op smaak gebracht met verse peterselie. Dit hapje is leuk om te serveren bij de Turkse Mezze of op een feestje.

Vijgentaartje
  • Tussendoortjes
  • 25 min + 20 min oventijd
  • 4 stuks
  • *

Wat een heerlijke herfst combi zijn deze bladerdeegtaartjes met kaneelmascarpone, verse vijgen en noten.

Custard vla met banaan
  • Nagerecht
  • 20 min + 1 uur opstijven
  • 4 personen
  • *

Zelf gemaakte custard vla met plakjes banaan en walnoot

Tips (wok)pannen
  • 30-08-2012
  • 0 reacties
  • Sandra

Hoe maak je pannen het beste schoon en waar let ik op bij het kopen van een pan?

Aardbeiencharlotte
  • Nagerecht
  • 30 min + 3 uur opstijven
  • 4 personen
  • *

Maak van het dessert een feest met deze heerlijke yoghurt-aardbeien taart met lange vingers

Chocolade lava cakejes (moelleux)
  • Bakrecept
  • 35 min + 15 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Iedereen is gek op deze heerlijke chocolade lava cakejes met vloeibare chocoladevulling, een perfect en verrassend dessert!

Biefstuk met tomaat en aardappeltjes
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 35 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Aardappeltjes in schil met tomaten en knofl.ook uit de oven met daarop in kruidenboter gebakken biefstuk.

Bramen strudel
  • Bakrecept
  • 15 min + 20 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Heerlijke zomerse variant op de traditionele appelstrudel met bramen en sinaasappel.

Soep met waterkers en erwtjes
  • Voorgerecht
  • 20 min
  • 4 personen
  • *

Recept voor gezonde en lekkere soep met erwtjes, waterkers en prei, in 20 minuten op tafel.

Panini met mozzarella
  • Lunch recept
  • 20 min
  • 4 personen
  • *

Heerlijke zelfgemaakte Italiaanse panini met tomaat, mozzarella, balsamico en basilicum.

Manchegoballetjes
  • Hapjes en snacks
  • 20 min
  • 8 stuks
  • *

Heerlijk tapas hapje, Spaanse gefrituurde manchegoballetjes met een pittige bite

Kipspiesjes met honing mosterd
  • Hapjes en snacks
  • 15 min + 20 min wachten
  • 6 stuks
  • *

Lekker tijdens een tapasavondje of feestje; heerlijke kipspiesjes gemarineerd in honing-mosterd marinade.

Tips tajine
  • 13-07-2012
  • 6 reacties
  • Sandra

Voor de eerste keer koken met een tajine? Lees eerst deze handige tips over het gebruik en onderhoud van de tajine.

Spaghetti vongole met tomaat
  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 4 personen
  • *

In 35 minuten een heerlijk zomers pastagerecht met venusschelpen en cherrytomaten op tafel.

Bolo de bolacha
  • Nagerecht
  • 35 min + 2 uur wachten
  • 10 punten
  • *

Krijg het vakantiegevoel en maak deze Portugese dessert-taart met koekjes en laagjes zoete crème nu zelf.

Tips snijden
  • 24-06-2012
  • 0 reacties
  • Sandra

Groente, kruiden of vlees snijden wordt een fluitje van een cent met deze handige tips.

Plaatpizza met tomaat
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 20 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Vegetarische plaatpizza met tomaat, rode ui, geitenkaas en basilicum om van te smullen.

Bananenmousse
  • Nagerecht
  • 25 min + 2 uur wachten
  • 4 personen
  • *

Heerlijk toetje van bananenmousse origineel gepresenteerd in een bananenbootje, ook lekker als afsluiter van je barbecue.

Jachtschotel met gehakt
  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 30 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Lekkere alles in een ovenschotel met gehakt, champignons en aardappelpuree afgedekt met fris zoete appels

Kue dadar pannenkoek
  • Nagerecht
  • 25 min
  • 4 personen
  • *

Zoete Indische pannenkoekjes gemaakt met groene pandan met een heerlijke kokosvulling