gerechten

Komkommer noedles met zalm en munt
  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 2 personen
  • *

Een frisse Thaise salade met noodles van komkommer en wortel samen met een frisse dressing en zalm blokjes.

Tagliata van entrecote
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 15 oventijd
  • 2 personen
  • *

Een lekkere Italiaanse salade met in reepjes gesneden vlees met gepofte tomaatjes uit de oven

Gevulde zoete aardappel met pulled chicken
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 50 min oventijd
  • 2 personen
  • *

Deze zoete aardappels uit de oven met pulled chicken en avocado vormen een makkelijke en gezonde maaltijd.

Gegratineerde wraps met steak
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 8 oventijd
  • 2 personen
  • *

Tortilla wraps uit de oven met gekruide biefstuk gegratineerd met kaas

Aardappelbrood met ui en tijm
  • Lunch recept
  • 30 min + 1 uur rijzen + 40 min oventijd
  • 1 brood
  • *

Heerlijk hartig brood op basis van aardappel en bloem. Lekker bij de borrel of een plakje als lunch.

Cookie Dough Balletjes
  • Tussendoortjes
  • 15 min + 15 min
  • 10 balletjes
  • *

Deze zoete snackballetjes zijn gemaakt van zachte cashewnoten, zoete dadels en havermout.

Pasta Carbonara met Chorizo
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • *

Een twist op de klassieke pasta carbonara door de toevoeging van chorizo en yoghurt voor een spicy en frisse smaak.

Zoet naanbrood met yoghurt en rood fruit
  • Ontbijt recept
  • 10 min
  • 2 personen
  • *

Naanbrood kan perfect als ontbijt of lunch in een zoete variant van dit Indiase brood. Samen met Griekse yoghurt en rood fruit is dit een frisse combinatie.

Zalm met sesamkorst
  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 2 porties
  • *

Deze maaltijd met zalm in een krokant sesamkorstje is erg gezond door de toevoeging van veel groenten en een sausje van sojasaus.

Asperge salade met Hollandse garnaal
  • Lunch recept
  • 30 min
  • 6 personen
  • *

Een frisse asperge salade voor op brood of bij de borrel op een toastje. Dit is een echte Hollandse salade door de asperges en Hollandse garnalen.

Gevulde ananas met rijst en garnalen
  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 2 personen
  • *

Gebakken rijst met garnalen en groenten geserveerd in een bakje van ananas. Op deze manier serveer je een indrukwekkend en zomers gerecht aan je gasten.

Zalmballetjes met avocadodip
  • Hapjes en snacks
  • 40 min
  • 24 stuks
  • *

Een lekkere snack: soort gehaktballetjes alleen dan van zalm met een lekkere frisse avocado dip

Wortelwrap met falafel
  • Lunch recept
  • 20 min
  • 2 wraps
  • *

Een vegetarische wrap vol met groenten en balletjes falafel voor een gezonde lunch. Deze wrap is zowel warm als koud lekker.

Broodje kip saté
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 4 stuks
  • *

Makkelijke snelle maaltijd of lunch van broodjes met zelfgemaakte kipsaté, frisse komkommer en crunchy taugé.

Lente stamppot met rucola
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • *

Een stamppotje met rucola en tomaat dat lekker smaakt in de winter maar ook in de lente

Broodje pulled salmon
  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 2 personen
  • *

Pulled Salmon is niets meer dan uit elkaar getrokken zalm. Heerlijk op een broodje met een frisse coleslaw erbij.

Zoete aardappel sandwich met aardbei
  • Lunch recept
  • 15 min
  • 1 persoon
  • *

Zomers lunchen is onwijs makkelijk en gezond met een sandwich van zoete aardappel belegd met vers rood fruit.

Bladerdeeghapjes met kruidige kip
  • Hapjes en snacks
  • 25 min + 25 oventijd
  • 12 stuks
  • *

Deze krokante snacks gevuld met kip hebben een Marokkaanse twist en zijn lekker bij de borrel of tapas

Sambal goreng telor met boontjes
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2-3 personen
  • *

Indonesisch gerecht van gekookte eieren in een licht pittige saus met sperziebonen

Rijstkoekje met chocolade en pindakaas
  • Tussendoortjes
  • 20 min + 30 min
  • 12 stukjes
  • *

Deze glutenvrije snack is gemaakt met rijstwafels en zijn niet zo ongezond als ze eruit zien, maar vooral ook erg lekker.

Snelle tiramisu met aardbeien
  • Nagerecht
  • 20 min
  • 4 personen
  • *

Zomerse tiramisu die binnen 20 min klaar is en tevens geen ei bevat en door de yoghurt wat lichter is

Zigeunersaus
  • Bijgerecht
  • 20 min
  • 1 portie
  • *

Lekkere zelfgemaakte licht pittige zigeunersaus met paprika en augurk

Rendang met gehaktballetjes
  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 4 personen
  • *

Een snelle variant op de Indonesische rendang met gehaktballetjes en gewokte groenten.

Frittata met groene asperges
  • Lunch recept
  • 20 min + 15 oventijd
  • 2-3 personen
  • *

Lekkere omelet uit de oven met groenten en geitenkaas, lekker als lunch!