gerechten

Gourmet recept: courgette koekjes
  • Bijgerecht
  • 25 min
  • 8 stuks
  • *

Vegetarisch gourmetrecept voor courgettekoekjes met kaas en oregano

Gourmet recept: vis met spek
  • Bijgerecht
  • 10 min
  • 12 stuks
  • *

Een simpel maar heerlijk gourmethapje met vis en spek dat er ook nog eens leuk en smakelijk uitziet. Met een korte voorbereiding heb je een eigengemaakt hapje voor het gourmetten.

Gourmet recept: oriëntaalse biefstuk
  • Bijgerecht
  • 10 min + 30 min wachten
  • 4 pannetjes
  • *

Spice up je gourmetavondje met deze oriëntaalse biefstukreepjes met champignons. Heerlijk gemarineerd in ketjap, rode peper, gember en knoflook. Bak dit in je gourmetpannetje in slechts 3 à 4 minuten en geniet!

Pepernoten rotsjes
  • Hapjes en snacks
  • 25 min + 2 uur opstijven
  • 15 stuks
  • *

Leuk sinterklaas recept om met kinderen te maken: vrolijke hoopjes met chocolade pepernoten, versierd met smarties en glinsterende snoepparels. 

Gevulde pompoen met andijvie
  • Hoofdgerecht
  • 15 min + 40 min oventijd
  • 4 stuks
  • *

Herfstrecept: pompoen gevuld met een mengsel van freekeh, andijvie en kaas

Italiaanse gnocchi roerbak
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • *

Voor als je niet kunt kiezen tussen aardappels en pasta: snelle vegetarische roerbak met gnocchi en groenten. Binnen 25 minuten heb je een lekker en voedzaam gerecht op tafel.

Kibbeling maken
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 4 personen
  • *

Deze gefrituurde vis snack van kabeljauw maak je makkelijk zelf met dit recept voor kibbeling beslag. Lekker als hapje of bij het avondeten met verse groenten en aardappels.

Vlaflip met fruit
  • Nagerecht
  • 10 min
  • 4 personen
  • *

Dit makkelijke toetjes met mariebiscuits, griekse yoghurt, vanillevla en fruit is een klassieke topper! Frisse verwennerij, een heerlijk toetje om van te genieten.

Chocolade panna cotta
  • Nagerecht
  • 30 min + 4 uur opstijven
  • 6 stuks
  • *

Heerlijk panna cotta chocolade toetje van melk, room en chocolade. Ook lekker als dessert na een feestelijk (kerst) diner.

Pizza BBQ chicken
  • Hoofdgerecht
  • 1 uur 10 min + 20 min oventijd
  • 2 stuks
  • *

Deze pizza BBQ chicken is de ideale weekend snack en een upgrade voor pizza night. Zelfgemaakte pizza met stukjes kip, paprika, romige mozzarella en een zoete barbecuesaus. 

Hartig brood met ham
  • Bijgerecht
  • 30 min + 1 uur oventijd
  • 8 plakken
  • *

Lekker als lunch of bij een kopje soep: hartig brood met blokjes ham, kaas, paprika en ui. Je kunt het ook makkelijk meenemen als tussendoortje.

Mini apfelstrudel
  • Nagerecht
  • 35 min + 20 min oventijd
  • 10 stuks
  • *

Apfelstrudel vind ik heerlijk! Deze mini apfelstrudels zijn leuk om te trakteren of als toetje met slagroom of ijs. Filodeeg rolletjes met appel, rozijnen en noten.

Knolselderijsoep
  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • *

Romige soep van knolselderij met rozemarijn. Makkelijk om te maken en heerlijk op een koude winterse dag.

Butter chicken curry
  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 4 personen
  • *

Malse stukjes kip gemarineerd in yoghurt en cashewnoten in een milde Indiase curry saus. Een heerlijk gerecht om van te genieten.

Herfstsalade met paddenstoelen
  • Bijgerecht
  • 20 min
  • 2 personen
  • *

Lauwwarme salade met paddenstoelen gebakken in balsamico met cranberry's en roquefort kaas. In 20 minuutjes heb je deze lekkere salade al gemaakt.

Geitenkaas mousse amuse
  • Voorgerecht
  • 20 min
  • 4 personen
  • *

Maak deze makkelijke en snelle geitenkaasmousse amuse. Een heerlijke combinatie van zachte geitenkaas mousse, vijgen en parmaham.

Courgetti pesto met kip
  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 2 personen
  • *

Koolhydraatarme romige spaghetti van courgette met pesto, gebakken kip en geroosterde tomaatjes. Een smaakvol en gezond recept met lekker veel groenten wat je zo op tafel hebt staan.

Gezonde vijgen crumble taart
  • Bakrecept
  • 45 min + 35 min oventijd
  • 6-8 personen
  • *

Krokante crumble van spelt en havermout met een zachte vulling van vijgen en dadels

Mini cheesecake met Oreo
  • Bakrecept
  • 25 min + 25 min oventijd
  • 12 stuks
  • *

Twee heerlijke dingen samen gecombineerd in een muffinvorm: Oreo koekjes en cheesecake!

Lasagne kip pesto
  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 40 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Hartige verwennerij. Kip en courgette combineren heerlijk met romige mascarpone en pesto in deze smakelijke lasagne. Perfect voor elk moment.

Gehaktbrood (meatloaf)
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 50 min oventijd
  • 6 personen
  • *

Dit Amerikaanse gehaktbrood met een laagje BBQ saus is een heerlijke afwisseling op de Hollandse gehaktbal

Truffels met Oreo en chocolade
  • Tussendoortjes
  • 25 min + 20 min opstijven
  • 24 stuks
  • *

Met maar 3 ingrediënten maak je deze chocolade truffels met een vulling van Oreo koekjes.

Summer rolls met garnalen
  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 16 stuks
  • *

Verse loempia's van rijstvellen gevuld met knoflookgarnalen, wortel en avocado. Deze kleurrijke summer rolls zijn een verfrissend en gezond gerecht voor zomerse dagen.

Bruschetta's met brie
  • Voorgerecht
  • 10 min
  • 6 stuks
  • *

Deze makkelijke bruschetta’s zijn snel klaar en vormen een heerlijk voorgerecht of hapje. Met tomatentapenade, brie en serranoham. Maak het extra smaakvol met wat basilicum.