gerechten

Oosterse zalm met kokosrijst
  • Hoofdgerecht
  • 50 min + 12 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Heerlijke oosters gemarineerde zalm uit de oven met een geurige zelfgemaakte kokosrijst. Geserveerd met boontjes en cashewnoten en gegarneerd met wat bosui en geroosterde kokos.

Thaise salade met biefstuk en mango
  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 4 personen
  • *

Een heerlijke Thaise, frisse salade met komkommer, mango en taugé met gebakken biefstuk en een zelfgemaakte Oosterse dressing met gember en limoen.

Broodjes met avocado en ei
  • Lunch recept
  • 20 min
  • 8 stuks
  • *

Simpel maar super lekker en gezond broodje belegd met avocado en plakjes ei, ideaal voor bij de high tea of (paas)brunch.

Raapstelen salade met kip
  • Lunch recept
  • 20 min
  • 2 personen
  • *

Ontdek deze frisse en heerlijke lente salade met raapstelen, ei, kip en radijsjes. Lekker als lunch of als bijgerecht op de paastafel bijvoorbeeld.

Mozzarella torentje met groenten
  • Voorgerecht
  • 20 min
  • 4 stuks
  • *

Lekker vegetarisch voorgerecht dat er ook nog eens super leuk uit ziet! Een smaakvol en kleurrijk mozzarella en groenten torentje.

Freekeh met pompoen en za'atar
  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 2 personen
  • *

Zet iets bijzonders en gezonds op tafel met deze freekeh salade met pompoen, tomaat en za'atar kruiden

Indische maiskoekjes
  • Bijgerecht
  • 30 min
  • 15 stuks
  • *

Lekker Indisch hapje van mais, kruiden en selderij in de vorm van een koekje gebakken in zonnebloemolie, ook wel Frikadel djagung genoemd. Deze mag niet ontbreken bij een Indische rijsttafel!

Mini courgette pizza's
  • Hapjes en snacks
  • 15 min + 10 min oventijd
  • 2 personen
  • *

Simpele en gezonde snack van plakjes courgette belegd met jouw favoriete pizza toppings. Inclusief stap voor stap foto's en video!

Courgette frieten
  • Bijgerecht
  • 30 min + 20 min oventijd
  • 3 personen
  • *

Super lekkere krokante groentefrieten uit de oven met een zelfgemaakte pittige saus. Een lekkere snack of bijgerecht bij het avondeten. 

Ovenschotel met spitskool en rookworst
  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 15 min oventijd
  • 2 personen
  • *

Winterse ovenschotel met spitskool en paprika onder een laagje puree met rookworst

Pasta met zalm en broccoli
  • Hoofdgerecht
  • 1 uur
  • 4 personen
  • *

Gezond en makkelijk pastarecept met broccolisaus, een gebakken stukje zalm en grove tomatensalsa. En ook nog eens erg lekker!

Frittata met spinazie en chorizo
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 25 min oventijd
  • 3 personen
  • *

Frittata met spinazie, chorizo en tomaatjes uit de oven. Een smaakvolle en eenvoudige frittata. Perfect voor een snel en hartig gerecht!

Gevulde aardappels met spekjes
  • Voorgerecht
  • 35 min + 15 min oventijd
  • 6 stuks
  • *

Varieer eens met aardappels en vul ze met een smaakvol en romig mengsel van spekjes en bosui. Een heerlijk bij- of hoofdgerecht boordevol smaak. Geniet ervan!

Zoete cranberry broodjes
  • Ontbijt recept
  • 45 min + 18 min oventijd + 1 uur 15 min rijstijd
  • 10 stuks
  • *

Feestelijke broodrolletjes met zelfgemaakte cranberrycompote voor bij het kerstontbijt. Een kerstige variatie op de kaneelbroodjes.

Mini brioche
  • Ontbijt recept
  • 55 min + 20 min oventijd + 3 uur rijstijd
  • 8-10 stuks
  • *

Luxe zoete witte broodjes. Lekker met jam of roomboter bij het kerstontbijt of de kerstbrunch.

Mini hamburgers met truffelmayonaise
  • Hapjes en snacks
  • 25 min
  • 6 stuks
  • *

Mini hamburgers met een verrukkelijke truffelmayonaise. Geniet van deze heerlijke combinatie van sappig vlees en luxe smaken. Perfect voor feestjes en borrels of gewoon als avondeten.

Vegetarische champignon balletjes
  • Hapjes en snacks
  • 45 min + 30 min opstijven
  • 12 stuks
  • *

Vegetarische balletjes gemaakt van champignons, walnoten en kaas, lekker als tapashapje of snack.

Hele kip uit de oven
  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 1 uur 15 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Met dit heerlijke recept voor een hele kip met sinaasappel en rozemarijn uit de oven steel je de show tijdens een feestelijk diner!

Serranoham rolletjes met mozzarella
  • Voorgerecht
  • 15 min
  • 12 stuks
  • *

Super simpel en lekker hapje wat er ook nog eens leuk uit ziet! Lekker bij de borrel of als voorgerecht.

Couscous met pompoen
  • Hoofdgerecht
  • 40 min + 30 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Herfstige couscous met frisse granaatappelpitjes en zoete pompoen en aubergine uit de oven

Zalm met spek en dillepesto
  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 4 personen
  • *

Zalm met spek en dillepesto. Een mooi en lekker zalmrecept voor een feestelijk diner. Geniet van sappige zalm, knapperig spek en zelfgemaakte dillepesto.

Turkse pizza
  • Hoofdgerecht
  • 1 uur 30 min
  • 5 stuks
  • *

Zelfgemaakte Turkse pizza's, ook wel lahmacun genoemd, met een laagje gehakt, paprika en tomaat

Cordon bleu
  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 4 personen
  • *

Zelfgemaakte cordon bleu van varkenslapjes gevuld met ham, kaas met een Italiaans tintje van gedroogde tomaatjes. Een heerlijke combi!

Pasta met verse vijgen
  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 4 personen
  • *

Lekkere combi van spaghetti met pancetta, walnoten en citroen met gegrilde vijgen en romige ricotta