Pasta

Het Italiaanse deeggerecht ‘pasta’ is gemaakt van harde tarwe. Tegenwoordig heb je meer opties in pasta en kun je in de supermarkt kiezen voor een glutenvrije, meergranen of spelt variant. Maak er heerlijke gerechten mee en kies voor een tomaten- room of pesto sausje.

Vegan pasta pesto
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 4 personen
  • **

Een heerlijke romige vegan pasta pesto gemaakt met avocado pesto, gegrilde courgette en doperwten

Pasta met kip
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2-3 personen
  • **

Heerlijke maaltijd van pasta in een romige saus met kip, groente en een vleugje citroen. Een makkelijk recept voor doordeweeks!

Vegan lasagne bolognese
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 45 min oventijd
  • 4 personen
  • **

Het is helemaal niet moeilijk om een lekkere vegan lasagne bolognese te maken. Gebruik vegan gehakt en maak een vegan bechamelsaus!

Macaroni ovenschotel
  • 35 min + 35 min oventijd
  • 4-6 personen
  • **

Goed gevulde ovenschotel met macaroni, gehakt en groenten in een kruidige tomatensaus en uiteraard kaas

Romige spaghetti met zoete aardappel
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 20 min oventijd
  • 3 à 4 personen
  • **

Lekkere vegetarische pasta met een romige saus van geroosterde zoete aardappel met spinazie en geroosterde pijnboompitten.

Minestronesoep
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • **

Deze lekkere Italiaanse maaltijdsoep is gevuld met veel verschillende groenten, pasta en bonen

Pasta met spek en peer
  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 2 personen
  • **

Verrassend pastarecept van gebakken spekjes met peer in een romige saus met walnoten, perfect voor in de herfst!

Pasta met zalm en spinazie
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • **

Snel en makkelijk een heerlijk pastagerecht op tafel met zalm en spinazie in een romige saus, echt een perfecte combinatie!

Pastaschotel met salami
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 20 min oventijd
  • 4 personen
  • **

Deze ovenschotel met pasta, groenten en salami uit de oven is een heerlijke maaltijd die lekker veel smaak heeft en bovendien romige mozzarella

Pastasalade met tijm
  • Bijgerecht
  • 20 min
  • 4 personen
  • *

Vegetarische pastasalade met tomaat, mozzarella en tijm, deze valt bij iedereen in de smaak en is perfect voor bij de barbecue!

Ovenschotel chili con carne met pasta
  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 20 min oventijd
  • 3-4 personen
  • **

Zelfgemaakte chili con carne met pasta gecombineerd in een ovenschotel gegratineerd met kaas

Spaghetti bolognese
  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 4 personen
  • **

Makkelijk recept voor de lekkerste pasta bolognese met een smaakvolle saus op basis van gehakt, zonder pakjes en zakjes!

Lasagne met witte asperges
  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 40 min oventijd
  • 3-4 personen
  • **

Witte asperges met ham zijn een gouden combi, zeker in deze romige aspergelasagne met bechamelsaus met pesto

Cannelloni met asperges en geitenkaas
  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 15 min oventijd
  • 4 personen
  • **

Heerlijk lenterecept van groene asperges opgerold in lasagnevellen onder een romige geitenkaassaus en een topping van krokante croutons

Vegetarische stroganoff ovenschotel
  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 20 min oventijd
  • 4 personen
  • **

Deze pastaschotel met stroganoffsaus gegratineerd onder een laagje kaas is een heerlijke vegetarische maaltijd en het ideale comfortfood

Pasta met bloemkool en spekjes
  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 4 personen
  • **

Pasta met geroosterde bloemkool en gebakken spekjes in een lekkere romige witte saus

Lasagne met courgette
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 30 min oventijd
  • 3 personen
  • **

Makkelijke basis lasagne met laagjes kruidige gehaktsaus en plakjes gegrilde courgette

Pasta ovenschotel met witlof
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 25 min oventijd
  • 2-3 personen
  • **

Deze gegratineerde witlof in parmaham combineert heerlijk bij de pasta in tomatensaus in deze schotel

Bietenlasagne met walnoten
  • Hoofdgerecht
  • 40 min + 40 min oventijd
  • 4 personen
  • **

Een heerlijke vegetarische ovenschotel met rode biet, een romige ricottasaus en crunchy walnoten

Lasagne met champignons
  • Hoofdgerecht
  • 45 min + 40 min
  • 4 personen
  • **

Deze lasagne met champignons en spinazie in een romige saus is een heerlijke vegetarische ovenschotel

Pasta met champignons en truffel
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • **

Dit pasta recept met champignons en truffel in een heerlijke roomsaus is echt genieten en super makkelijk te maken.

Pasta pesto salade met kip
  • Hoofdgerecht
  • 15 min
  • 2 personen
  • *

Deze frisse salade met pesto en gerookte kip is lekker als lunch of lichte maaltijd

Mexicaanse pastasalade met mais
  • Bijgerecht
  • 20 min
  • 4 personen
  • **

Een heerlijke pastasalade met een Mexicaanse twist. Heerlijk als bijgerecht, lunch of als volledige maaltijd.

Zelfgemaakte ravioli met ricotta
  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 4 - 6 personen
  • **

Met dit recept inclusief video laat ik stap voor stap zien hoe je zelf lekkere verse ravioli kunt maken!